Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět producenti WWE obsadili do nejvíce drsné role svoji americkou wrestlerovou nabuchanou hvězdu bez krku Steva "Stone Cold" Austina, ale scénář je bohužel naprosto jednoduchý a předvídatelný, že se nejedná o žádné akční překvapení, jen o jednohubku, u které je nejlepší vypnout. Akčních scén není mnoho a když se nějaká objeví, tak je většinou chaoticky sestříhaná a nebo vyznívá dosti komicky. No, najdou se i světlé momenty, ale ty se přes celkovou nevýraznost filmu ztratí jak jehla v kupce sena. Jak jsem psal jednoduchý akční film, který si můžete pustit do pohody, a je lepší moc neočekávat, mé hodnocení 1,5 hvězdičky... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem neočekával. Respektive jsem očekával nějakou nudu, která bude vyplněná kdejakými vraždami - souboji. K mému překvapení je tenhle film slušně nadupaný s notnou dávkou akce. Na jednu stranu fandíte některým ,,zúčastněným" v boji a na druhou stranu nemáte moc v oblibě členy štábu. Je to třeba jen můj pocit či názor, ale film se vydařil. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film so Stevom Austinom. Má veľmi dobrý príbeh o desiatich odsúdencoch na smrť, ktorí sú vysadení na ostrov, kde v rámci reality show majú jeden deň na to, aby prežil len jeden, inak zomrú všetci. Ale jedným z nich je agent pracujúci pre vládu, ktorý skončil v zahraničnom väzení a urobí všetko preto, aby hru zastavil a dostal sa preč. Spracovanie je vydarené, po úvode, ktorý zoznámi s pravidlami hry a niekoľkými dôležitými postavami sa už dej prenesie na ostrov, kde sa už nedá ani na okamih nudiť, keďže sa stále niečo deje a navyše všetko to výborne vygraduje. Akcie je tu dosť, ale väčšinou je iba priemerná. Súboje pôsobia tvrdo, ale obsahovo sú takmer vždy príliš obyčajné a navyše horšie natočené, keďže kamera je príliš blízko a aj strihov je dosť, navyše ich ukončenia sú miesto drsného usmrtenia spôsobené často len explóziou náramku. No našťastie okrem toho sa tu nájde viacero krvavých alebo inak vydarených momentov a slušné prestrelky. A najväčšiu pochvalu si samozrejme zaslúži celé finále, nekompromisný výstup Vinnieho Jonesa za hudby Prodigy. Herecké obsadenie je dosť dobré, Steve Austin v hlavnej úlohe, no aj tak ho prekonáva výborný Vinnie Jones so svojim drsným štýlom. Okrem nich poteší aj Nathan Jones, len škoda, že nedostal viac priestoru, postava japonca a dobré obsadenie televízneho štábu. Réžia až na tie súboje film zvládla dobre a výborná je aj technická stránka. A pochváliť musím aj občasný skvelý výber hudby. Tento typ príbehu o reality show je snáď vždy zárukou dobrej akčnej zábavy bez nudného miesta a to platí aj o tomto filme. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 75%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Místy záživné a místy zábavné béčko, jehož největším mínusem není ani tak neoriginalita, vypočitatelnost a hromada klišé, jako spíš hromada infantilního moralizování a krajně zhovadilá ruční kamera v akčních scénách. Scénárista bohužel neměl (jako obvykle) koule napsat pořádně šťavnatý morzakor prostý patetického sajrajtu, což mi film chvílemi znechucovalo skoro až k blití, a což v kombinaci se schválně rozskákanou (jako obvykle) ručkou vytváří z potenciálně nadprůměrné oddechovky jen bezpohlavní průměr "v mezích zákona", určený širokému diváckému stádu, a ne jen úzké skupině zvrhle cynických fajnšmekrů. Přesto mě ale několik scén srdečně rozesmálo, nejvíc asi první vyškrtnutý ze seznamu, onen vztekle vyhrožující španělácký zavilec a jeho vtipný dopad z vrtulníku. Hodně nejistá a rozpačitá třetí za Vinnieho. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hoďte mě na ten ostrov a dejte mi tam na lov Klause, Grosse, kompletní komunistickou skvadru,Čuňka, Cyrila Svobodu, Němce i s celou jeho kauzou "katarskej princ" Langera, Kateřinu Žaket a předvedu vám nejkravavější a nejbrutálnější divadlo co kdy spatřily vaše kukadla a ne tenhle nudnej pitomě natočenej čajíček s morálním přesahem, kterej má ve výsledku menší smyl než vytlačený hovno na hajzlu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama