Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

bif 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kýč, je to umělé a je to jen o hezkých holkách a autech, ale na nic jiného si tenhle film nehraje, sice mě trošku mrzela absence Bugatti Veyron, ale ten by asi stejně nerozmlátili jako rozmlátili Mercedes-Benz Mclaren SLR 722 za 15 milionů :D. sice filozosofání o bohu a smyslu života Michaela je velice trapné ,ale co je to letní biják, který se povedl nic víc nic míń a o tom to je :)) ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

V čem je to jiné než Fast and Furious?? No vlastně v ničem. Víc pevných zadečků, víc rychlých aut, víc drsné muziky a tak trochu vykradený soundtrack z Need for Speed...Tohle se vlastně ani skoro hodnotit nedá. Je jasné, že člověk se de na tento film podívat kvuli výše zmiňovaným věcem, na příběh, herce a kvalitu filmu tu sere pes. ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak kvalitní sračku......... proboha ten scénař je naprosto otřesný ! Ani ty kozaté baby, které museli vybrat snad z půlky světa mě ani trochu nevzrušily. 1 * dávám opravdu a jen za ty auta, protože mám na ně i nadále slabost. Pokud nejste milovnici aut, vřele doporučuji hodinu a půl stravit úplně jinak. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Hanba. Čekal jsem od toho béčko jak Bukurešť a dostal jsem něco co se nedá popset. "Herci", kteří jsou tak krizový, že je skoro překonávají ty z Tak jde čas. Trůvrci asi neměli vůbec potuchy o tom jaké výše sázek jsou reálné, jelikož vsázet 4 platinové cihly je opravdu nehorázná zlost. Jediný klad za hvězdu je velké množství sportovních vozů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles, Santa Clarita a v Las Vegas od apríla do júla 2006. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama