Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět pěkné. Ve třetím dílu bylo asi více vtipu než ve dvou předešlých dílech dohromady. Ken a Barbie neměli chybu a Buzz s latinskoamerickými tanci zářil. Přesto si myslím, že věkem už jsem trošku někde jinde. Každopádně rád jsem zavzpomínal. * * * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlým dvoum dílům Toy Story, mi ten třetí příjde až zbytečně akční a bez kouzla "pohádky". ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekal, že to bude tak dobré, V podstatě je to jako Útěk z vězení. I malý Andy už vyrostl a tak se svých hraček zbavil. Je to ideální pro lidi, kteří už od 1. dílu také nejsou děti. Mazel celkem naháněl hrůzu. Nejlepší byl španělský mód Buzze. "Když se budu nudit, přepnu si Buzze na Španěla." :D ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Možná o chlup horší než dvojka, v určitých aspektech možná trochu přeplácané (finále dost dlouhé), ale i tak naprostá spokojenost. Skvělé rozhodnutí tvůrců posunout Toy Story svět zase někam dál, nezůstávat pořád v tom samém pokoji. Zároveň mne velice pobavila elegance, se kterou některé postavy, které se zřejmě nehodily do příběhu, zmizely. Prostě si s nimi už Andy nehrál, a tak je dal pryč. Tím pádem nám zůstává to nejlepší z předchozích dílů, tvrdé jádro, nejlepší postavy, které jsou opět doplněny spoustou nových. Ať už u Bonnie nebo v dětském domově. Super příběh, líbilo se mi kladení důrazu na soudržnost Andyho hraček... 90% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Třetí příběh stejných hraček, a přesto naprosto odlišná záležitost - tam, kde ostatní vykrádají sama sebe, Pixar oplývá originálností a novotou! :) Toy story 3 je příběh, který pobaví, pohladí i postraší.. a to v naprosto přesných dávkách. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pamätám si, že na prvé Toy Story som bol v kine ešte ako dieťa... čoš ma patrične chytilo aaa myslím si, že sa mi to aj pomerné páčilo... avšak nikdy má táto saga nechytila nejak obzvlášť za srdce. Sorry guys... 6/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní animovaný film se silným příběhem, skvělou animací a bez jediné nudné minuty. Jenže já jsem tenhle příběh o hračkách nemusela ani v osmi letech a nemusím ho ani teď. I když dokázal a stále dokáže dojmout a pobavit, tak mi vždycky scházela taková ta ztřeštěnost, které mají jiné animáky na rozdávání. A když jsem dala How to Train Your Dragon 4*, tak Toy Story nemůžu dát stejně, protože první jmenovaný jsem si zkrátka užila mnohem víc. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a hračkám pomalu, ale jistě dosluhuje. Tady už je všeho trochu moc, zběsilý příběh a přehršel postaviček. Nejslabší článek série. 50% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

S prvnim Toy Story na VHS jsem v jedenacti chodil i spat... to pak tezko chtit, abych na trojce vnimal chyby. Ne, ze by se nejaka nenasla (snad jen, ze se opet odnekud a pred necim utika), ale pixarovsti ke svym postavam pristoupili s tak neuveritelnou laskyplnou nostalgii a uctou, ze kohokoliv jen lehce "zasazeneho" musi strhnout. Pribehovou ohranost tvurci vynahrazuji vypilovanou praci v kazde scene, kde do dokonalosti dotahli vyuziti prostredi a charakteru jednotlivych hracek. Hravost se za tech 15 let nevytratila, naopak prekracuje oba dily. Jak toho jsou po tolika filmech jeste schopni, je mi zahadou. Treti cast ale presto neni rozjuchana zabava. Nostalgicke detaily typu Andyho tricka z prvniho filmu na starych fotkach jsou jen spicka emocniho ledovce, ktery se na fanousky vyvaly. Skrz plastikove hracky se resi veci, od kterych maji deti jeste par let pokoj a pri vypjatych momentech, kdy i mne spadlo cosi do oka, smetou (opet) zive kolegy pred i za kamerou. Za tech patnact let se nezmenila jen uroven grafiky, ale i pristup k detskemu divakovi, ktery v treti casti serie dostane dospely zazitek s necekane temnymi tony. __ Trilogii uzavrel Pixar s nebyvalym citem a vkusem, a s pribehem, ktery z ni udelal neoddelitelny celek. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Toy Story si i potřetí udržel pozici vlajkové lodi Pixaru a možná o kousek předstihl i předchozí dva díly. Je výrazně vážnější občas až depresivní, přesto stále zábavný a vtipný pro děti i jejich dospělý doprovod. Narvaný skvělými vtípky s nimiž si tvůrci dokonale vyhráli (ať už je to Ken nejen se svým úhledným rukopisem nebo Buzzův španelšký mód), scénář hravě roubující klasické "toystory" motivy s klišé vězeňských klasik, kde vedle legrace, hlášek a odkazů nechybí akce, napětí, ale také velmi silné emoce. Počínaje Mazlem, konče scénou na smeťáku. Když se tu hračky chytily za ruce, člověku zvlhly oči a kdyby tuhle scénu nechali tvůcri dojet až do ohnivého konce a film jí zakončili, byla by to šupa silnější něž závěr Fincherovy Sedmičky a asi bychom ji, bez ohledu na věk, nerozdýchali. Přesto jsem rád, že to neudělali. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Toy Story 3". Nemôžem povedať nič iné, než fakt, že sme práve na tomto mieste dostali jeden z najlepších Pixar filmov, ktorý ešte dlho ostal v pamäti. A kedykoľvek sa k nemu vrátim, mám pocit, že si z neho odnášam presne tie isté pocity ako prvýkrát. Úžasná animácia je tu stále viditeľná a ani po rokoch nemám pocit, že by film vyzeral o niečo horšie. Je to skvelé. Všetky obľúbené postavy z minulých filmov sú späť a okrem toho tu máme aj vynikajúceho zloducha, ktorý je poriadna hrozba, no súčasne ho dokážeme aj pochopiť. Atmosféra filmu je úplne iná než v predošlých. Je tu oveľa temnejší príbeh, má veľmi silné vyvrcholenie, no súčasne má v sebe aj tie príjemné momentky, ktoré sme milovali v jeho predchodcoch. A je super vidieť ako sa bude Bonnie hrať s hračkami. Moc pekné. Niečo, čo sa k tomuto filmu moc nerozoberalo je muzika, ktorá je tiež vynikajúca. Priam v nej cítim všetko čo sa deje a dostáva nás do príbehu počas celého deja. Keď sa Andy lúči, tak to je cítiť najlepšie. A keď už sme pri tom, tak záverečná scénka je podľa mňa skutočne vynikajúca. Zanechá to skutočne tie nezabudnuteľné pocity, ktoré dokážu vzbudiť iba tvorcovia v Disney. Neviem čo viac by som povedal. Podľa mňa ide o jeden z najlepších animovaných filmov, ktoré som kedy videl. Jeho atmosférou, postavami, príbehom a situáciou, ktorou si hračky prechádzajú. Vynikajúci film, ktorý môžem vidieť miliónkrát a nikdy ho nebudem mať dosť. Hodnotenie: A+ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem byl skeptický a obával se, že už to bude recyklace použitých nápadů. Ale kdepak! Je to další pixarovská jízda postavená na propracovaném scénáři, která se nebojí své hrdiny postavit do prostředí podobně příjemného jako to, ve kterém se odehrává první půlka VALL-Iho. A když šlo hrdinům o život, tak jsem se o ně vážně bál! Kdy se tohle naposledy nějakému filmu povedlo (a nemusí jít jen o ty animované)? Smekám! ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Nejtemnější Příběh hraček v rámci možností. Sice je to pořád to samé dokola (někdo odněkud utíká, někdo někoho zachraňuje), ale pořád je to super. I když nadšený jsem tentokrát o něco méně. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Sepsal jsem ten nejdelší komentář v dějinách csfd, ale nechám si ho. Na přání rád zašlu, ale ono opravdu stačí vědět, že jsem byl nadšen. Když třetí díl předčí očekávání fanatického blázna do Toy Story, není moc co dodávat. Nostalgie mnou cloumala, co to jen šlo. Díky i za Pavla Bobka. Mám v botě chřestýše, v oku slzu a na tváři úsměv. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kvalita v třetím díle mírně klesla, co se hlavně vtipu týče, ale nehodlám měnit názor, že Toy Story považuji za nejlepší 'animák' vůbec. Se Shrekem a s Dobou ledovou to jde od 10 k 5, ale Příběh hraček mě baví pořád. Ať žije Pixar ;-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nedoufal jsem, že třetí pokračování může bát lepší než fantastické předchozí dva díly, ale světe div se je to lepší ! A setkáni Kena s Barbie byl geniální nápad na který budu douho vzpomínat. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nominace na Oscara 2010: Nejlepší píseň - to snad ne. Tenhle film je tlačený na špičku jedině "za zásluhy" anebo jak někteří kolegové píší "z nostalgie", protože kvalitou zůstává daleko vzadu třeba za svým "konkurentem" Na vlásku. Oceňuji scénář a několik (proč tak málo!) frků, ale zoufale tomu už chybí originalita. A ten nostalgický pohled, ten (mi) v tomhle případě chybí taky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ta nejuspějšnější animovaná trilogie! Jedničku a dvojku jsem miloval když jsem byl malej a vyrůstal jsem na tom prostě můj film z dětství a neuvěřitelná nostalgie když jsem na to koukal. Příběh je naprosto perfektní napínavej skvěle promyšlenej chvílema mi to připadalo jako gangsterka s hračkami! Hlavní padouch si zasloužil to co měl! Hodně jsem se u toho smál hlavně Buzzovi jako španělskýmu tanečníkovi a zženštilému Kenovi. Bylo tam spoustu nových sympatických postav a spousty hrozně dojemných scén že mi málem u konce filmu ukápla slza jak to skončilo krásně. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama