Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak měl jsem možnost tohle vidět před prvním dílem (ten jsem si pustil hned poté) ač jsem čekal nezáživný zvířecí horor, byl jsem mile překvapen. Šerif se ujme vyšetřování kde se vzal krokouš v jezeře a zavede je to až k místní bábě , která je neuvěřitelně příjemná. Její hlášky jako ty Colombo, či Růžový pantere na adresu šerifa neměly chybu. K tomu opět hezká pomocnice. Dospívající syn šerifa , kterému se líbí místní dívka, ale ta už má kluka (ale né na dlouho). Vše je opět prošpekováno dobrým černým humorem. Spousta akce, já se dobře bavil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně slabosti donesl tenhle film, hodně klesl na kvalitě ale moje pozornost zůstalo dostatečně spokojená a já jsem v celku spokojený doufám že příště se hodně zlepší. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé a laciné ... hnusné triky ... nesympatičtí herci ... ale mě to pobavilo ... víc než nějaké nafrněné předražené "áčko" ... Wonder Woman ... bléé ... ()

hribisko 

všechny recenze uživatele

Sem zdejší šerif a sem na to hrdej, umím bejt něžnej, umím bejt tvrdej...oi, ňáký velký ještěrky mi tady žerou turisti, to by tak hrálo! Sejmout je! Granátometem! Zas bude oukej... ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od faktu, ze to miestami vyzera az odpudivo digitalne, a ze scenar je skoro doslovny prepis z originalu /je to skor remake, ako pokracovanie/ je to celkom prijemne naivny film...opat je tu snaha o komedialne vlozky, najde sa zopar obnazenych prs, vsade sa plazia krokodily a na kazdom rohu je zabava, nenudi to vobec. Na druhej strane, zabava casto prichadza v momentoch kde to nebolo planovane a parkrat sa na trapnosti scenara a debilnosti postav nutno pousmiat. Objektivne je to bez debaty skoro odpadovy pocin, ale vzhladom na to ze si to nechava isty nadhlad a ze som sa casto smial, tak to dostane zasluzene tri. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je dosť zvláštne, že tento film existuje, pretože Minerova jednotka (až na pár sviežich drobností) neohúrila, nestala sa kultovým hororom a nezarobila veľa peňazí. Napriek tomu nejakej múdrej štúdiovej hlave pomazanej napadlo spraviť sequel. A tak sa aj stalo. Zbytočnej televíznej dvojke však mnohé negatíva (nechcená vtipnosť v scénach, ktoré boli tvorcami myslené smrteľne vážne alebo nezmyselné jednanie ako ľudí, tak krokodílov) odpustíme, lebo je to vlastne taká milá, neškodná blbosť. Nedá sa na ňu hnevať, hoci by ste možno aj radi. Takže ak máte v obľube mútne stojaté vody, v ktorých niečo nebezpečné pláva, úplne znechutení by ste byť nemali / nemuseli. Ale na najlepšie kroko-horory Jazero 2 nemá. Ani omylom. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jak amatérismus vždycky kráčí ruku v ruce s nadšením, může se pokusit žánrová rouška komedie zakrýt monumentální technické nedostatky. Tady se to podařilo tak napůl a protože autor nezapomněl na nezbytnou nutnost těchto filmů ukázat prsa, přihazuji navíc jednu pěticípou zmáčenou krokodýlími slzami smíchu nad speciálními efekty a do očí bijícími nesmysly. A vězte, že takový skok z lodi do zakaleného brčálu a následný podvodní záběr pořízený v chlorovaném bazénu jsou jen špičkou ledovce, číhajícího na váš Titanic filmového vkusu.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když místo kolegy zachráníte jen jeho ruku a nohu, je něco špatně. Dvojka Jezera je samozřejmě slabý odvar jedničky, což není nic divného. Nejvíce se ale na filmu podepsal nízký rozpočet, což postihlo především krokodýly. Pokud nebyla použita věrohodnější maketa, tak nejlevnější pixely predátory zcela zazdily. V jedničce se o krokodýly starala stará paní Dolores Bickermanová. V pokračování je nezvěstná a nahradila ji její sestra Sadie. Krokodýli se stali jejími dětmi a neváhá jim naservírovat kohokoliv, kdo se jí namane. Stačí jen říci - pojď se podívat na okounky....a je to! V první oběti je nalezen podivný zub, a tak sem přijíždí paleontoložka z NY, které se potřeboval šéf na čas zbavit, aby zjistila, komu patří. Nu a pak už jen krokodýli žerou jednu postavu za druhou a divák samozřejmě uhádne, kdo by mohl přežít. Nebýt mizerných triků, mohla by to být pěkná řezničina. Místy vtipné, místy trapné. Na jedno podívání, proč ne. A pro osvěžení jsou zde koupající se prsatky. p.s. obsah od TV JOJ je naprostý blábol. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, je to špatný vtip. Špatní herci, špatné triky, nuda. Alespoń, že tam byly na začátku takové dvě pěkné dívčiny nahoře bez:) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je v podstate moja srdcovka. Pokračovanie je značne hlúpe. Kvitujem hneď niekoľko pekných ženských pŕs, primerané množstvo mordov, snahu o krvavosť (ktorú však zhadzujú slabé triky). Zabíjanie je dosť rutinné, bez nápadu, postavy sa správajú hlúpo. Dávam dve, alebo je tu aj príšerná trojka. Ak chcete hlúpy film o krokodíloch, ktorý však má niečo do seba, skúste radšej KRVAVÚ LAGÚNU. Ak chcete niečo dobré, tak PRIMEVAL alebo ROGUE... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad toho, jak může dopadnout parodie na parodii - tedy nijak slavně. Opět se vracíme k Lake Placid, kde řádí lidožravý krokodýl. Místní šerif však zpočátku problémy neřeší, dokonce se jim vysmívá, než však přijede inspekce z hlavního města, vedená jeho bývalou manželkou. Navíc jejich syn se zamiloval do dívky trampů, kteří sem přikvačili, a následuje ji také k jezeru. Proto bude nutné nejen rychle zasáhnout, ale i zjistit původ, odkud krokodýli pocházejí. Už první filmový díl si nebral hororové poučky až tak vážně a zkusil sem tam neotřelý humor, který se vyplatil. Tentokrát však jde spíše o trapné pokusy celkem nevtipné, navíc končící jen u toho, že krokodýl ty zlé sežere a hodní přežijí. Čímž sám bere doslova a vážně jednu z hororových pouček. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v porovnání se svým předchůdcem o dost slabší. Především pak co se po vizuální stránce týká. Krokodýli vypadají moc uměle a jejich útoky vypadají opravdu směšně. Po dějové stránce se tu dá najít několik dobře promyšlených věcí, ale těch je opravdu jako šafránu. Herecké výkony jsou místy tragické, ale hraje tu několik pěkných holek, takže je na co se dívat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film je v podstatě strašná blbost, ale občas se povede, že některá blbost je natočena tak nějak zvláštním způsobem, že mi vůbec nevadí na to koukat, nijak mě to nenudí, neprudí a napadne mě, že bych to časem i sjel znovu. To je případ Jezera 2. Dějově, zápletkou, herecky, konverzačně, postavově, logickou (ne)posloupností, trikově, prostě celkově, kravina. Ale zábavná kravina. Ač provedením otřesní, digitální krokodýli mě docela bavili, stejně tak i šerif, nezvykle podaná postava. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může divák chtít více od "céčkového" komediálního hororu, než to, co nám nabídlo Jezero 2??..myslím, že ani ne..a to že dávka zábavy, je vskutku veliká. Posuďte sami, film je přímo prošpikovaný velmi suchými hláškami, které pobaví, krásné modelky, které sice vůbec neumí hrát, nám ukáží své krásné vnady(což chlapa potěší) a jako bonus, asi desetimetrový gumový (nafukovací) krokouš a navíc úděsné triky. Pokud se vám to zdá málo(vyhněte se tomu), všem ostatním přeji skvělou zábavu(nasmějete se dosytosti). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

LAKE PLACID je pre mňa kultovkou. Humorná žánrovka, ktorá sa nebála ísť proti zavedeným pravidlám. Pri tunajšom videnom hodnotení tohoto voľného pokračovania, som vlastne ani nič nečakal. A bol to dobrý ťah, pretože som sa svojím spôsobom aj celkom bavil a hlavne veľmi nenudil. Pokiaľ sa ten CGI krokodýl neukázal, malo to občas aj nádych profesionálnosti. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Akosi sa tu vrece roztrhlo s odpadmi. A pricom Lake Placid 2 nie je az taka hroza, ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Pocas filmu som si napriklad stihol utriet prach, povysavat, vyniest smeti a odbordelit 2 izby. Na par efektnych vrazd tiez dojde. A ten krokodil je akurat len o trochu vacsi ako bezny hypermarket. 30 % ()

Reklama

Reklama