Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 2

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Diskuze

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Heh, jeden takový postřeh :D Nedávno jsem tento film viděl, jelikož jsem chtěl hlavně vidět Tophera Grace (jelikož teď hltám Zlatá sedmdesátá). A nemohl jsem přeslechnout jednu věc. Ze začátku, jak má první scénu s Anne v ložnici ji začne zvonit mobil. On se ptá, jestli je to techno, ona odpoví, že spíš Retro, ze sedmdesátek.

 

V tu chvíli jsem si říkal, je to čistě náhodné nebo to má nějakou spojitost s tím, že Topher hrál v That '70s Show :D Ať tak či tak, docela mě to pobavilo :D 

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Na sv.Valentýna si znova pustím "Na sv.Valentýna". PS:Koho máte tady radši Biel nebo Garner?

stapilo

stapilo (hodnocení, recenze)

Až moc příběhů a žádnej z nich nejde ani trochu do hloubky, nevzbudí emoce, sympatie...Prostě prázdnota, hodně nepovedený.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Záverečná scéna na konci filmu kde Queen Latifah ako šéfka zodvihne telefón a tam sa jej ozve nejaký nadržaný volajúci a ona naňho vybalí strašnú hlášku po africky... v kine som skoro umrel od smiechu ! palec hore... inak celkovo ma film bavil.

multivitamin

multivitamin (hodnocení, recenze)

No...Ani nenadchlo, ani neurazilo. Tak nějak mi filmy, propleténé příběhy vícero lidí nesedí. Ani láska nebeská mě za srdce nechytla...Tři-přůměr.

Jun[G]list

Jun[G]list (hodnocení, recenze)

rofl tolik vysmatejch obliceju v galerii sem jeste nevidel... to ujizdi na LSD ? nebo na necem tvrdsim?

DVDVD

DVDVD (hodnocení, recenze)

Opravdu skvělý romantický film. Pokud máte přítele/přítelkyni tak je tohle jasná volba na hezké odpoledne. V tomto filmu jsou ukázány typy lásky v nejrůznějších podobách a rozhodně stojí za shlédnutí v kině.

Crawler-D

Crawler-D (hodnocení, recenze)

Lepší zajímavost by přitom bylo, že film měl minimálně v ČR o valentýnském víkendu v některých velkých multiplexech i Lucerně předpremiéru ;-), takže kdo měl zájem, tak mohl na Valnetýna vidět

danielK

danielK (hodnocení, recenze)

viperblade: To mě určitě taky - poprvé jsem ji v akci viděl nedávno a to v Easy Virtue - byla moc dobrá, navíc se mi líbí, že hraje a zpívá na Broadwayi - dle mého, na divadle se pozná dobrá herečka a mimoto, Broadway (a ještě k tomu ta pravá americká) by špatnou herečku neobsadila :-) ..mimoto, v traileru vypadá Jess sympaticky (přesně jako já, na Valentýna slavíme tak max. s tím svým mobilem :D)

danielK

danielK (hodnocení, recenze)

Těší mě, že i kritici uznali, že je tu Anne Hathaway vynikající :-) (v recenzi stálo, že jediné tři výborné výkony svedli Hathaway, Foxx a Bielová)

Jufonka

Jufonka (hodnocení, recenze)

ten film tu má napsanej špatnej čas, rozhodně je delší než 90 minut

Nathalie

Nathalie (hodnocení, recenze)

Náhodou, trojka Taylor, Taylor a medvěd (nepochybně taky Taylor:) je půvabně slabomyslná a má komický potenciál. Já si říkala, že mě budou iritovat, ale jsou tam spíš jako takoví legrační retardi, navíc vlkodlakova hláška s narážkou na strip v NM je boží :)

Botič

Botič (hodnocení, recenze)

hehe to nebude třeba ten je tam tak akorát snesitelný, ale je to na hranici :o)))

O´Neill

O´Neill (hodnocení, recenze)

Tak to je fajn, pokud to bude aspoň tak dobré jak trailer láka (ale který neláká, že) tak těch 90min by bylo málo. A jak vyřešíme Taylora? Že bych brnknul Michaelovi, aby zavolal do DIgital Domain a pořešil to? :)

Crawler-D

Crawler-D (hodnocení, recenze)

Těch 90 minut je špatná informace. Film má 125 minut ;-)...jeden problém vyřešen

O´Neill

O´Neill (hodnocení, recenze)

Vidím tady dvě velké chyby. První - pouze 90 minut. A ta druhá? Rádoby herec Taylor Lautner...

Botič

Botič (hodnocení, recenze)

Crawler-D a nejenom kvůli tomu i díky jeho skvělému držkopádu, který si nejspíš budou pouštět pořád do kola jeho odpůrci :o)))

Crawler-D

Crawler-D (hodnocení, recenze)

Tenhle film si lidi budou pamatovat z toho důvodu, že se v něm Taylor Lautner, vlkodlak ze Stmívání, odmítá obnažovat na veřejnosti. A to je od tohohle klučiny pokrok.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Není to obsazení nějak moc dobré na romantickou komedii od režiséra obou Deníků princezny? Jako by se tady někdo snažil natočit Love Actually 2.

phoebe.h2

phoebe.h2 (hodnocení, recenze)

vypadá to zajímavě, ale je to taková kopie Love actually..uvidíme co se z toho vyklube

O´Neill

O´Neill (hodnocení, recenze)

Rozpočet ako Transformers 3 je vystihnuto přesně. A podle obou trailerů musím říci, že toto bude opravdu pecka!

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama