Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

cubajz 

všechny recenze uživatele

totální prasečina a mega odvaz - dejte Kaufmanovi do ruky kýble krve a zelenýho slizu, skupinku ženských ochotných ukázat kozy, masky kuřecích zombie a pár veselých písniček s úchylnými texty a on už to nějak zábavně spatlá dohromady! Narozdíl od brášky Terror Firmera mě tahle chujovina bavila celou dobu, hlášky typu "běžte, Amerika ještě není schopná přijmout teploušký mexický kuřecí sendvič" jsou v kontextu naprosto kulervoucí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od svého prvního tromáckého filmu takřka cokoli a hrozně moc jsem se na něj těšil. Bohužel jsem jím opravdu výrazně zklamán, takovou samoúčelnou odporností nejvyššího kalibru jsem byl vážně nepříjemně překvapen. Ba co víc, ten film není ani trochu vtipný (o to vydatněji je trapný), což mě kvůli obecným názorům na Troma filmy naprosto ohromilo. Poultrygeist tak může zaujmou snad jen (asi) typickou krvavostí, úchylností a ztřeštěností, nebo množstvím přemrštěného gore (jde to spolu ruku v ruce). To mi rozhodně nestačí, a tak se radši nejspíš do dalších výtvorů tohoto studia pouštět nebudu. Kde se berou ta pětihvězdičková hodnocení nechápu, to se vám to fakt tak líbí? :-0 ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jiných Tromáckých kousků je toto opět prakticky nehodnotitelné. Člověk už musí přinejmenším tušit, do čeho jde a naprosto vypnout jakékoliv snahy o kritiku. Je to zábavné? Do určité míry ano (musím přiznat, že po těch pár pivech se člověk fakt zasměje přijemenším tomu, JAK sakra někoho takové ujetosti vůbec napadnou). Je to kvalitní filmařina? To rozhodně ne, ale alespoň si na to Lloyd ani nehraje. Doporučila bych to svým známým? Úchylům, které baví sledovat gorefest se zombie prsty v zadku, utrženými penisy, vydatnými zvratkovými přeháňkami, naprosto nekorektními vtípky o po zdech rozstříkaných mexičanech, a mnoho dalšího asi rozhodně ano. Ale předpokládám, že toto zrovna nebude šálek sraček ani pro zkušené hororové fandy. Nabízí se srovnání s Braindead, a tak trochu asi ano. Ale Troma dělá podobný žánr ještě o mnoho nechutnější, zvrácenější a ujetější, než kdokoliv jiný. Vstup na vlastní nebezpečí. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Toto ste ešte v živote nevideli!! Film zaliatý hovnami, slizom a krvou. Tromaville poprvé. Splatter na vysokej urovni, ktorý svojim slizkým spôsobom a hektolitrami krvou prekonáva Braindead. Pri niektorých scenách som nemohol pochopiť, jak niekto môže takú sračku natočiť a poslať ju do sveta, ale potom sa objavil Lloyd Kaufman a hneď mi bolo jasne... Kontroverzné veľmi, čierný humor fakt skvelý, niekedy až prehnané. Takže taká definicia TROMY, ide sa ďalej. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman si dělá totální prdel úplně, ale úplně ze všeho! Je to nekorektní, zvrhlé, úchylné, zkrátka učebnice a bible TROMY! Navíc si zahrál i jednu roličku, kde vystrkuje na diváka holou řiť. Je to borec! Poultygeist je asi nejkrvavějším a nejnákladnějším filmem společnost Tromy, kde se dějí věci, které jen tak v jiných filmech NIKDY neuvidíte. A navíc je to muzikál! TROMA RULES!!!!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)

Reklama

Reklama