Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 275)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tu pátou dám protože jsem (se) skoro celou dobu v kině che(chro)chtal blahem. Lahůdkové obsazení, špičková akce a především kilo hlášek, které jsou na nás sypány neuvěřitelnou kadencí skoro celý film. Liam Neeson si u mě získává definitivní status totálního borce a roli Hannibala si užívá jako už dlouho nic. Murdock Sharta Copelyho funguje jako dokonalé lepidlo celé party a jeho kousky mi sázely úsměv na rtech s úžasnou pravidelností. Rampage důsojně zastoupil Mr. T. a Cooper je taky fajn. Patrick Wilson hodně příjemně překvapil, Jessica Biel nebyla vůbec rušivým prvkem jak ji někteří popisují, ba dokonce bych řekl, že si střihla jednu ze svých nejlepších rolí a zatraceně jí to sluší. A camea potěší, i to Jona Hamma. ;) There's a plan in everything, kid and I love it when a plan comes together. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja som počas filmu sľúbila, že budem musieť dať 4* už len za to, že som sa hlavne počas prvej polovice filmu bohato nasmiala :-) Len prvých pár minút ma vystrašil teatrálny príhovor Liama Neesona, keď ma priateľ upozornil "je to komédia". Tak som sa trochu uvoľnila a čakala, čo film prinesie. Mal pravdu - väčšiu časť filmu som mala pocit, že humor prevažuje nad akciou. Čo asi nie je celkom presné - ale prečo vlastne v žánrovom zaradení komédia vôbec nie je?! P.S.: Ešte v titulkoch ma naplašilo obsadenie, lebo Bradleyho Coopera ani Jessicu Biel nemusím... ale Bradley to nakoniec zvládol celkom dobre ;-) ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Další buddy akčnák tohoto roku a znovu dost povedený. některé hlášky nemají chybu, samotný A-Team nemohl dostat lepší členy, hlavně takový Neeson je charismatický jak... a bere si celou show pro sebe, přičemž ale chemie funguje mezi všemi taky a na výbornou. Co trochu zamrzí je neskutečně na akční film opravdu překvapivě debilně udělána akce.. Ne, nápady v ní jsou a často opravdu zběsile zábavné, o obsah tedy nejde, ale o formu. A musím říct, že kamera a hlavně střih jsou opravdu tragicky špatné. Jak si mám plně užít akční film s tak nepřehlednou, zběsile nastříhanou akcí, si fakt nedokážu představit.. No, protentokrát ale budiž tato "rozhodně ne maličkost v tomto žánru" odpuštěna, protože A-team není B-team a všichni si to uvědomují a podle toho taky hrají. A Biel je k sežřání. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Dostal som všetko čo som očakával, ba i viac. Skvelá akcia plná správnej dávky vtipu, originálnych hlášok a veľmi vhodného obsadenia. Ponúka akčnú zábavu od začiatku až do konca a ani na moment nenudí. Ide nad limit a správne preháňa, proste moja chlapčenská duša si výborne oddýchla. Tento film je výborná letná voľba - akcia, relax a zábava. 4 a pol * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborný akční výplach, při kterém se vám bude popcorn chroupat zatím nejlépe za tento rok. Celý je to jednoduchý a hollywoodsky přepálený. Jenže to přesně Carnahan a spol. chtěli a o nic jiného se nesnažili, a právě proto je to zábava od začátku do konce. Ty nejpřálenější věcí, u kterých byste chtěli v jiných případech utrhnout tvůrcům hlavu, jsou tady právě nejvtipnější díky tomu, že si to na nic nehraje a chce to jen a pouze pobavit (útěk s tankem). Akce je tam víc než dost a většinou je hodně dobrá, jenom při pár bitkách je chvílemi nepřehledná. Herecké kvarteto je výborné a perfektně sehrané a každá jejich hláška (a že jich je!!) vás dostane. Navíc to celé hodně rychle uteklo, mně to přišlo jak necelá hodinu a přitom to trvalo o hodinu déle. Jen ke konci tomu trochu dochází dech a finále už mě tolik neoslovilo. Carnahan to ale zvládnul na jedničku a zatim nakopává zbytku filmům z letní sezóny (Kick-ass sem nepočítám) zadek. 80+% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Když v blázinci nařizuje Murdock (Sharlto Copley) pacientovi Howardu Littlovi (Stefan Arngrim), aby všem ostatním rozdal barevné 3D brýle, naprosto křiklavě se prolínají záběry, kdy Howard má a zase nemá brýle na očích. Jedná se o tak evidentní chybu, až se vnucuje myšlenka, jestli nejde o záměr. Podobně je tomu i při následném útěku, kdy se změní prostřelená pneumatika Hummeru z levé na pravou. Mimo to je tento typ vozu vybaven tzv. run-flat pneumatikami, které jsou specificky dimenzovány pro udržení funkčnosti po prostřelení. (Mr. Filuta)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama