Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (689)

Jajar odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesátiminová pobídka Jasona Friedberga a Aarona Seltzera k hromadné sebevraždě. Přežití téhle lobotomie a zároveň prokázání jedinečné odolnosti by mohlo Delta Force posloužit jako dobrá strategie k přijímání nováčků :) ()

chemicquei odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad bez hlavy, paty i nohy. Co si od tohoto snímku tvůrci slibovali opravdu netuším, ale je to jasný krok vedle... v řádu kilometrů. Za celých devadesát minut jsem se totiž dokázal maximálně tak pousmát jednomu momentu, ale jinak jsem kroutil hlavou. ()

darkreider odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna príživnícka SRAČKA Kde sú časy, kedy boli paródie zábavné??? Až sem sme sa dostali od Scary movie??? Prosím už dosť! Fakt borci, serte na to! Spáliť všetky kópie filmu a tvorcov zastreliť za úsvitu. Tento film sa priživuje na blockbustroch, a tupo, nevkusne, nechutne a nelogicky spája vykradnuté scény, ktoré majú byť vraj vtipné. MEGASHIT ()

vendy63 odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy dávám odpad a parodie na filmy mám dost ráda ,ale tentokrát se musím přidat k většině. Film nemá hlavu ani patu .Narážky na určité filmy mi nepřišly vubec směšné.Spíš jsem u toho byla na rozpacích a to mně pobaví každá blbost. No uvidíme, snad se Jason Friedberg a Aaron Seltzer příště více zklidní a něčím nás překvapí..... ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se na nejhorsi film vsech dob, ale (bohuzel) filmu jako tento (i horsich) bylo jiz natoceno bezpocet. Naopak jsem se nekolikrat pousmal az skoro zasmal! :) Spatny film to bezesporu je, hodne se tam zpiva, malo (skoro vubec) se tam hraje a take dej byste asi hledali marne. Film nemuzu doporucit, ale jak jsem uvedl vyse, mohlo to byt i horsi. 20% ()

Melly.pro 

všechny recenze uživatele

No, nebude to uplne objektivni, ale tenhle film je proste tak dementni, ze me docela bavil. Epic Movie byl lepsi asi, ale tohle je proste uz tak spatny, ze me to bavilo... ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Nedalo sa pritom jesť ani piť, nedalo sa pritom spať ani bdieť, nedalo sa pritom smiať ani plakať, dalo sa pritom iba krútiť hlavou ... Jednu hviezdičku dávam za Batmanové pravé ucho a za veľku podobu parodovaného Willa Smitha...naprv som si myslel, že je to on...inak...veľka hovadina... ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka. Za celou dobu jsem se ani jednou ( a to nepřeháním, myslím to smrtelně vážně) nezasmál. Prostě trapárna nejvyššího kalibru. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

No, úprimne povedané, čakal som že to bude strašnejšie. Po skončení filmu som bol síce totálne psychicky vyčerpaný, ale nebol som tak zhnusený ako som predpokladal. Tým nechcem povedať že má tento výtvor nejaké kvality, preboha, len to že vyslovene odpudivých a hnusných scén je tu o trochu menej ako v Epic Movie. Film samotný je samozrejme peklo bez scenára s nulovým rozpočtom vyplnený trápnymi varáciami na scény z lepších filmov nahádzanými vedľa seba bez ladu a skladu. Ale už len za tú pripečenú princeznú čistú nulu dať nemôžem. 0+/10 ()

Blacker94 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná pí*ovina, hůř se to snad říct nedá. Herci se chovají jako banda pitomců, co sebrali na ulici, rádoby efekty jsou dělány zřejmě v něčím horším než v Movie Makeru, a je to točeno asi někým, kdo má kameru asi poprvé v ruce. Vydržel jsem to asi dvacet minut. Kdo do tohoto investoval je podle mě někdo, kdo už opravdu neví co s penězi, nebo cvok. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Něco" bez děje s jediným úkolem: Zparodovat co nejvíc filmů bez ohledu na to, že děj a scénář jdou naprosto do kopru. Carmen Electra si zahrála v další trapárně a ten, kdo to neviděl, může mluvit o štěstí. Bohužel, já tu kliku neměl a viděl jsem to. Doporučuji na shlédnutí lidem, který tady na CSFD často hodnotěj známkou odpad a taky všem začínajícím režisérům a scénáristům jako odstrašující příklad. Jediný plus je, že Electra tam hned na začátku umře. Tak 0,05 %. ()

Mukunda odpad!

všechny recenze uživatele

Hm. Jako parodie parodií, navíc trapná, když jste opilí, se to dá hodnotit docela vysoce. Jenže i když je člověk "vožralej jak doga", dovede se bavit lépe, třeba močením z okna. Nenene. ()

zipoo odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo říct, jak to dopadne, prosím? U podobných filmů mi vždy do 10 minut do toho něco vleze. A nemám možnost to dokoukat. ()

CarlCarlson odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film, u kterého je parodie tak trapná, že se trio ZAZ musí v noci probouzet a plakat? Já jsem také nechtěl. Proč se na konci školního roku nepodívat na film, u kterého vám spadne čelist z každého aspektu filmu? A muka jsou o to horší, že se tomu ještě někdo směje! Takže tedy: špatní herci, nechutné, nevtipné, urážlivé, vulgární (typicky „americký“ styl), stupidní a nechutné vtipy, nulový děj a smysl … Můj mozek naštěstí většinu momentů vymazal, ale pokud chcete vidět, jak se nemá dělat film, skutečně dobrá volba. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama