Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Potřetí a zase jinak. Tvůrcům nelze upřít snahu o jakous takous originálnost, kdy zmutovaným vidlákům staví do cesty místo ječících modelek řvoucí hory masa v podobě uprchlé bandy trestanců. Je jen škoda, že tahle dějová linka s mutanty až tak nepočítá a nebýt několika málo scén, mohl hlavního záporáka hrát libovolný český strejda, který si po sobotách hraje v lesích na myslivce. I přes to jsem se ale docela bavil a neměl bych problém si třetí Pach krve pustit za rok znova. ()

Reklama

DaliX 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, alebo zlé? Tam kde boli jednotka, a povedzme aj dvojka zábavné, napínavé a osobité (predovšetkým prvý diel) je trojka už len nastavovanou kašou, takže hoci som sa pri filme celkom solídne zabavil, na prvé dva diely to nemá. Netvrdím, žeby bol dej zlý (ani prevratný) ale u série ako je Wrong turn sa toho už pri tretej časti veľa očakávať nedalo. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať 3* lebo je to o dosť lepšie ako druhá časť, ale nemôžem. Film sa dá, ale tá ohromná kopa nelogickostí a záver to zabíjajú. Ten zmrd je fakt asi nesmrteľný. To už zostáva normálne rozum stáť. Guľka, drevený oštep, hák ba dokonca aj výbuch - nič z toho nepomôže. Tak je z toho len ďalšia pretupá sračkoidná vyvražďovačka. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitou níže než díly předešlé, opět pár nelogičností, ale na to si hold člověk při koukání hororu musí zvyknout. Vraždy nebyly zas tak brutální, jako ve druhém dílu, což pro diváka je spíše dobře. Účast Tamera Hassana potěšila, dobře že vydržel až do konce, protože držel pomyslnou "kvalitu" a spád filmu. Některé vraždy jako rozčtvrcení chlapíka v úvodu, nebo sekera, která jednomu vězňovi vzala kus obličeje, byly sice na efekt, ale bylo dobře vidět, že je to počítačově udělané, takže trochu amatérské. Ale tak...až někdy za pár let si budu chtít dát všechny díly Pachografie, tak tento díl také nejspíš zkouknu. Což o čtvrtém pokračování říct nemohu. 55% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)

Reklama

Reklama