Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

S jedním a půl kanibalistickým mutantem se moc zábavy neudělá. Navíc, když se raději pozabíjejí vězňové navzájem, tak se tu dá těžko někomu fandit, možná spíše mutantovi, aby už konečně zabil otravného člověka a u podobných filmů by to mělo být naopak. Pár světlých okamžiků to přeci jen mělo, ale na první dva díly to nemá. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| Vida, další nenáročný a zábavný díl je tady. Jednička byla vážnější, dvojka děsně ujetá (oba filmy mě tedy bavily) a trojka je opět trochu vážnější, ale částečně vtipná a neskutečně zábavná. Úvod této trojky byl přímo boží. Parádní a ujeté vyvražďovačky. Scéna, kdy kanibalský vidlák pomocí pasti rozřízne svoji oběť na tři díly a pak se pustí do žraní – to prostě nemělo chybu. Po tomto úvodu dostane snímek trochu vážnější notu. Děj je teda pěkně vymyšlen. Útěk vězňů v lese a k tomu tam budou kanibalové. Hlášky trestanců typu: „Hej, ty zasranej hejkale z lesa, zabiju tě ty zmrde!“ To jsem přímo umíral smíchy. Samozřejmě, až tak ujeté jako dvojka to nebylo, bylo tu mnoho zajímavých úmrtí, různých potyček atd. Krvavé to bylo dost, ale ještě v rozumné míře. S touto sérií jsem nedávno začal a zatím si jí můžu jen a jen pochvalovat. První dva díly byly dobré, ty slabší 4* jsem jim dal. Ale tato trojka je zatím nejlepší. Něco by se tu doladit dalo, ale to jsou detaily. I jsem tu ucítil kvalitní režii, hudbu a i herci mě bavili. Finále mě až tak moc nezajímalo, nebylo pro mě podstatné, jak to dopadne, ale nevadí. Těším se na čtyřku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Floyd (Gil Kolirin) má na na krku dvě tetování. Na zátylku má runami vytetované logo SS (Schutzstaffela) a na pravé straně krku zase čtyřlístek. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama