Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s hororem naprosto nic společného. Od video filmu jsem moc nečekal, ale že to dopadne až tak hrozně...místo toho abych se bál, jsem se spíš dost nasmál. I to je třeba ohodnotit, tak aspoň jednu hvězdu za pobavení. :-) Ne teď ale vážně, pokud chcete solidně využít skoro hodinu a půl, tak bych volil jinou možnost než Motel smrti 2. Takových braků jako je tento už bylo natočeno dost. A abych 3/4 filmu musel poslouchat uječenou ženskou, to chce taky notnou dávku odvahy a člověk na to musí být předem připraven. Takže děkuji, ale tohle opravdu ne. Doufám, že něco podobného dlouho nebudu muset vidět a těch 82min opravdu lituji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. Není to takový kopírák jak jsem se obával. Dvojka se soustředí na víc z vrahů a zákulisí jejich týmové hry, je to spíš příběh vrahů než obětí samotných a právě to se mi nejvíc líbilo. První třetina je tak výborně rozjetá, ale poté to spadne do průměru. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc, pořád ale slušný. If you need anything, don't hesitate to scream. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

lusa odpad!

všechny recenze uživatele

Každým jedným filmom, ktorý má kdesi v podtitule "begining" sa presviedčam, že to proste nemôže, naozaj nemôže byť dobré. Tento odpad je výsmechom celkom slušne spracovanej Vacancy No.1, nie je tu žiadne napätie, nič ma neprekvapilo, nenadchlo, nepopudilo, skrátka je to neúcta k môjmu voľnému času... Toto nemá s hororom nič spoločného. Fuj to :( ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama