Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Thrillery mám nejradši a tenhle není špatný. Bavilo mě to. Docela dlouho jsem byla napjatá a bála se. Jasně, že tam bylo pár trapných nesrovnalostí, ale těch jsem si nevšímala. Dokonce i hlavní představitelka mě překvapila (ve všech jejích filmech se mi její herecký výkon nelíbil). ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Takovéto typy thrillerů já můžu. Už od počátku je sice zřejmé, že pravda je na straně Amandy a ne policie, též to, že je to další z řady filmů, kde práce detektivů je jak kdyby ji dělali lidé s Alzheimerem (jenom to pitomé nesledování telefonu, z kterého Amandy v jednom kuse volala bylo do očí), ale celkově vám to dojem z odhalování skutečností nezkazí. Závěrečná projížďka lesem je pak docela napínavá, jen s tím konečným střetnutím to tvůrci trochu odflákli. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama