Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kde Jirka Babica nabral své zkušenosti. V "mekáči" v Německu? Mimo hrozného vaření se pořad vyznačuje absolutně nesympatickým kuchařem - moderátorem. Přesně to vaření, jak v moderní době nemá vypadat. Když nemáte ingredience na světové jídlo, udělejte z něj šlichtu po česku. "A když nemáte škeble, dejte tam pórek..." ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co k této slovy těžko definovatelné ztrátě času napsat.. "Vařit může každý !!" Tuhle hloupost se pseudokdokoli a především lidská karikatura Jiří Babica, člověk a diletant, který se zasekl v osmdesátých letech minulého století, prostřednictvím svého pořadu snaží namluvit divákům.. Ano, jistě vařit může skutečně kdokoliv, stejně jako může naprosto kdokoliv natáčet filmy, seriály a pořady, aniž by se na ně dalo koukat, vzpomeňte jen, jak si tuhle bezbřehou šílenost vzali za svou pejsek a kočička, když vařili dort !! ;) Asi už jsem pochopil, jakým způsobem si TV Nova vybírá moderátory svých pořadů.. Jirka Babica, dvojník Slávka Boury, v pořadu o vaření, sportovní komentátoři jako Václav Tittelbach či Pavel "Kolotoč" Poulíček, Aleš "Lunetic" Lehký ve Snídani s Novou atd.. Trochu mi to připomíná letošní slavnostní předávání cen Českého lva neuvěřitelně trapně (ne)moderované Lucií Bílou.. Co bude dál ?? Vladimír Železný v pořadu Etiketa ?? Ale notak.. Stojí někdo z Vás o bolení břicha ?? Asi tak moc jako o bolest hlavy, že ?! ;)Jirko, kurva, nedělej ze sebe debila a radši jen prodávej ty svoje lyže !! Dík !! ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

DaViD´82

všechny recenze uživatele

Tuzemský MacGyver. Kolik on dokáže vymyslet variací žrádel (nenechte se obalamutit, o jídla skutečně nejde) z lidového základu „kečup-sojovka-eidam“, v tom nemá na planetě Zemi sobě rovného. Navíc jsou jeho rady až filozoficky přesahové a použitelné v každé svízelné životní situaci. Došla voda na zalití květeny? Nalijte tam sojovku. Dochází barva na malování? Zřeďte ji kečupem. Přesto ho nelze jen tak s výsměchem odstřelit, protože je pokračovatelem absurdního humoru à la Monty Python; sice nechtěným, ale zato pořádným. Ovšem nechme raději již promluvit samotného Jirku: „Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.“ či “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.” A samozřejmě nadčasové: „Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.“ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno