Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milenkou se nikdo nerodí, milenku z vás musí někdo udělat...Hlavní hrdinky tohoto britského miniseriálu jsou čtyři kamarádky a atraktivní ženy kolem třiceti - doktorka Katie, jejíž dlouholetý pacient a milenec právě zemřel na rakovinu a ona se začne sbližovat s jeho synem; právnička Siobhan, která se necítí být ve svém manželství zrovna nejšťastnější a jejíž kolega z práce ji neúnavně svádí; svobodná Jessica, která si užívá nevázaného sexu plnými doušky a Trudi, které zemřel manžel při 9/11 a ona zůstala sama s dětmi. Dříve nebo později se každá z nich stane něčí milenkou...jak to ovlivní jejich životy, rodinu, kariéru? (Sofia)

(více)

Diskuze

Sofia

Sofia (hodnocení, recenze)

No jo, tak dejme tomu, že Trudi a Katie jsou starší, tak kolem 40 a těm zbylým dvoum bych těch 30-35 i řekla. Mně je postava Katie asi nejprotivnější, vede u mě Siobhan. Třetí sérii jsem ještě ale bohužel neviděla...

VUCAKO

VUCAKO (hodnocení, recenze)

Me furt není jasné, v kolika letech se v Anglii může medik stát praktickým lékařem (GP)? Pokud je někdo dlouholetým rodinným lékařem (to je ze scénáře, teď ignoruju, jak ty ženský vypadají), namůže jí být 30, 35-40 snad..
Jinak je postava Katie pro mne nejsympatičtější - až do konce 3. sezóny.

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

to je šumafuk, mozno v seriali ako 30 maju vystupovat ... Katie a Trudi i Siobhan su starsie ... zasa ale siobhan i Jess posobia na 3Oky ,vlastne zhruba okolo obidve by i mali byt :)

VUCAKO

VUCAKO (hodnocení, recenze)

Sofia: teda nechci nějak rejpat, ale těm ženským je kolem 40, ne 30. Dlouholetá rodinná lékařka nemůže mít 30.

Reklama

Reklama