Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je kromě M.Deliny,kterýho z celýho srdce nesnášim,dobře obsazenej,ale bohužel je to nuda,šeď,nuda.Film se úplně vyhejbá drsnejm scénám,takže je to buď skrytý v oparu mlhy,nebo kamera švenkuje,prostě asi na to chtěli nalákat děcka ze školek.Ale to by úplně nevadilo,ale ani děj neni nic moc,prostě nepovedený každym coulemMyslim ,že by v tý zasraný Americe měli konečně tu komisi vodstřelit,aby se vyjasnilo,jestli točit filmek pro děcka,nebo drsnej příběh pro dospělý,kterej se do vás zakousne,a vyplivne až na konci.Tohle je na hovno.30%. ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem nic moc nečekal a o to více jsem byl překvapen. Svižná gangsterka se známými herci a zábavnou akcí. Především parkurový útěk před policií se mi dost líbil. Zajímavé rozuzlení a konec, který jsem si přál a předpokládal se nakonec vyplnil. Takže naprostá spokojenost. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zručně natočená akční kriminálka se zvučnými jmény v hlavních rolích. Pro mne zcela neznámý režisér Luessenhop se očividně snažil posunout snímek někam výš z kategorie žánru, avšak jeho snaha se utápí v přehnaném pozlátku a frajerství, jež způsobuje, že si už od začátku příběhu přejete, aby někdo těm "namistrovaným grázlíkům" dal výchovnou lekci. Vyzdvihnout musím likvidační scénu v hotelu podbarvenou skvělou hudbou. Naopak jakýsi odkaz na konec Butche Cassidy a Sundance Kida v podání Michaela Ealyho a Chrise Browna je těžkým direktem dobrému vkusu. Ve výsledku tak Gangsteři určitě stojí za zhlédnutí a rozhodě Vás těch 107 minut nebudou nudit, celkově ale jen o málo převyšují podobné snímky, jako jsou třeba původně komiksoví Parchanti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama