Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Myslím si,že Gangsteři jsou přesně tím typem filmu,který nemůže ani urazit,ale ani nemůže nějak hodně překvapit.Mně se film docela líbil,i když byl ten film měl trochu amatérský nádech.Filmový příběh se mi také líbil,dialogy nebyly špatné,ale celkově to působilo trochu otřepaným dojmem.K hereckému obsazení ani nemám žádné výtky,jen se mi nehodila role Chrise Browna hrajícího záporáka.Matt Dillon zahrál policejního detektiva velmi dobře.Konec byl trochu stupidní,neboť to všechno skončilo opravdu rychle a malinko prapodivně.Za mě dávám 65% ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že toto nie je akčná jednohubka, ale viac hubka- čiernohubka, v ktorej všetci zúčastnení boli na kokse, pretože toto bol jeden neuveriteľne rýchly film s neuveriteľne rýchlymi aktérmi a kamerou. Dokonca tí chuji stojac na pol metra od seba si všetko museli hádzať medzi sebou, aby to bolo ešte rýchlejšie asi !! Pre mňa to bol iba film s partou kokotkov, ktorí povyskakovali z poza gramcov a hádzali ostré držky ! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Jsou to chmatáci, to je jejich živobytí. Ale Bohužel, jsou mi nesympatičtí. Ani jeden se nestal mím hlavním hrdinou. Jak svou rolí tak hereckým obsazením. CITÁT - Bez plánu jseš mrtvej. Co se mě líbilo je loupež v Olivové ulici a bezprostřední dění před i po. Je to docela strhující akční drama a i když jsem neměl svého hrdinu, film mě pěkně vtáhnul do děje. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica zameniteľný rozjazd gangsterky s prípravou na lúpež, tá druhá prekvapivo svižná non-stop akcia, kde najviac ale zaujme samotná lúpež, potom sa už len strieľa hlava nehlava. Menej tupé, než ako by to asi dopadlo v Europa.Corp, ale na svoje slávne predobrazy zase menej ambiciózne. Navyše sa ťažšie hľadá postava, s ktorou by ste sympatizovali, akoby ani scenáristi nevedeli, komu by mal potencionálny divák držať palce. Ale je to stále fajn akčná jazda s kamerou ako pri Bourneovi, ak ste správne naladení, neoľutujete. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nablýskaný vizuál, stylové oblečky hlavních hrdinů a jak i sami scénaristé v dokumentu přiznávají, inspirace Dannyho parťáky a Nelítostným soubojem. Kamera je neustále v pohybu a místy se třepe tak, že otravuje. Jakkoliv je tento styl u J.J. Abramse nebo P. Greengrasse předností, tady leze dost na nervy. Jinak v rámci žánru spokojenost. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama