Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

inutihar odpad!

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad, ale na druhou stranu pětihvězičková záležitost. Neuvěřitelně bizarní doklad toho, co všechno byly schopné televizní stanice v ČR vysílat dávno před vlnou superstar, reality show a TV věštců. Moderátorská kombinace sjetého Trávnička a totálně vygumované Sabiny (ale hezká byla, to zase jo) byla opravdu smrtící. Archivní videa na youtube spolehlivě rozproudí zábavu na jakékoliv akci. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Na to se doopravdy nešlo dívat. Ale zpěvák Ind a jeho nadržený kamarád nemají šanci na zapomenutí. Ti dva se museli vidět. Jinak, porota nudná, kulisy nahánějící deprsesi, duo moderátorů jako z pornofilmu a k tomu nekonečné zástupy zpěváků, kteří místo zpívání na záchodě, šli bavit diváky televize Novy. ()

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až studno tenhle "pořad" hodnotit... Prequel ke všem Superstar a X-Traktorům... navíc s odporným a slizkým Trávníčkem (kterého ze srdce nesnáším - nevšimli jste si, že ne), který krouží okolo duté Laurinové, jakoby ji chtěl ojet... -počkat... on to vlastně stejně udělal, a navíc sériově. Stejně tam nejzqujeleji zpíval Martínek Hranáč z Vyvolených, který téměř dokonale vystihnul během svých 4 minut slávy celkovou myšlenku této výplně mezi reklamami. ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost, ve které exhibovaly různé kreatury snažící se o zpěv. Zbytečná porota, která nadržovala důchodcům a menšinám. Korunu tomu všemu nasazoval svým zpěvem Pavel "Popelka" Trávníček. U CaryMaryFuckových videí se pochopitelně také řežu smíchy, jenže tenhle pořad byl bohužel myšlen zcela vážně. Takže odpad. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama