Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to čuměli celá rodina. No a vlastně mi to ani moc nevadilo. Zrovna nastala doba puberty a Sabina Laurinová byla prostě pořádný kus pěkné mladé ženské – takže většina na to stejně čuměla hlavně kvůli ní. Občas se i v této soutěži objevili zajímaví (dobří) zpěváci – zpěvačky, ale většina účinkujících byli hotoví tragédi. Někteří měli velké sebevědomí, jiní byli blbí už od narození, no a pak tu byli recesisti. Pamatuju si, jak tam zpívala i jedna vedle z baráku a pak se jí smála celá ulice… ()

Reklama

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnusný zážitek. Někdo z produkce Novy si vzpomněl na bolševiský pořad Hledáme nové talenty a v 90. letech stále ještě nebylo dost skillů udělat z tohoto žánru nynější Superstar a všechny ty otravný Talenty. Trávníček se Sabinou byli hrozní (kreténi), krepáková výzdoba studia ještě horší, porotci nekompetentní a výkony zpěváků vpravdě ohavný. ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama