Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jde o příběh dvou kamarádek, které se vydávají do Argentiny. Obě se ubytují v jednom místním hotelu a vydávají se do baru, kde poznají místní lidi. Pak se jedna z nich ztratí a ta druhá se jí rozhodne na vlastní pěst za každou cenu najít - policie to má totiž jako vždy na háku. Když ale kamarádku objeví, zjistí, že situace, ve které se obě nachází, není žádná sranda. Prostě jeden z lepších filmů o pohřešování. Už dlouho jsem neviděla něco tak napínavého. Kdybych se měla zaměřit na pár chyb, tak by film dostal o něco míň, ale vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla neprudit, skončilo to tak, že si zaslouží něco málo přes 80%. Amber Heard mi do hlavní role sedla hodně. Co se týkalo její filmové kamarádky, ta fungovala převážně jako nějaká sexbomba a chlapík, který byl ve filmu za hrdinu, se objevil snad jen dle libosti. Ale pořád stojí za shlédnutí. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vidieť to v kine, som otrávený. Ako DVDčkové béčko prijateľná výplň večera, ak teda máte radi zeleň, juhoamerickú divočinu a dáte si to na plátne. Rejža nezvláda logiku chovania postáv, a napríklad v scéne schovávania sa za stĺpy ani triviálne zákonistosti perspektívy obrazu a strihu. A Karl Urban je tu doslova päsťou na oko. Tak príšerne obsadenú a toporne zahranú rolu som nevidel niekoľko rokov dozadu. Našťastie, Odette a Amber, ktoré sú nielen pekné, ale prekvapivo aj hrajú, to celé tak nejak zachraňujú. Lepšie 2*. ()

Reklama

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M GOING TO EL PEEPEE!" ----------- Dve ultra sexy slečny (vlastne iba Odettka), ktoré, prirodzene, nemali veľa rozumu, sa rozhodli samé vybrať do najzapadlejšej rite Južnej Ameriky blízko paraguajských hraníc. Chcel som ešte dopísať, že vyzývavo oblečené, no keď som sa tak zamyslel, v zásade neboli, hoci je pravda, že s ich mega dlhými nohami by aj v kabáte vyzerali vyzývavo. Veď čo by sa mohlo na takomto tripe pokaziť, všakže? Keď niekto bude chcieť povedať, že je to len film, námatkovo v rýchlosti spomeniem na tých dvoch expertov (manžel/ka), čo chceli ukázať, že svet je krásne a bezpečné miesto, tak sa rozhodli precestovať na bicykli Blízky a Ďaleký východ, začali v Turecku a rovno tam aj skapali, alebo tie tri Európanky, čo chceli urobiť podobnú vec, len na severe Afriky, začali trip v Maroku a div sa mi svete, tam aj skončili, s odrezanými hlavami x) Hviezdu za Odette a jej nohy, keďže odpad za stupiditu dať nemôžem, nakoľko film to tak chcel. Verbalitov koment top. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama