Marcos EfronScénář:
Jennifer Derwingson, Marcos Efron, Brian Clemens (původní scénář), Terry Nation (původní scénář)Kamera:
Gabriel BeristainHudba:
tomandandyHrají:
Odette Annable, Amber Heard, Karl Urban, Gia Mantegna, Adriana Barraza, Michel Noher, Jorge BoothObsahy(2)
Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)
Dávám velké plus za překrásné barvy. 720p BRRip XviD AC3-FLAWL3SS se opravdu povedl. Co se týče obsahu, film se dost táhne. Typický příběh. Dvě holky jedou do neznámé země, na neznámé místo. Jedna je unesena a druhá ji hledá. Už na začátku si říkáte, dobře jim tak. Chovají se totiž jako laciné kurvy. Celá vesnice samozřejmě nic neví a nikdo nepomůže. Opět si říkáte, dobře jim tak, taky bych je poslal do prdele. Ke konci je asi 15 minutová akce. Více než 40% si film nezaslouží. ()
Když si dvě americké pipiny vyjedou na kolech do zapadlé argentinské prdele, navštíví večer místní hornický bar a nezapomenou si v hotelu kozy, jednoznačně si říkají o vstupní pohovor do nějakého útulného paraguayského bordelu. Když si jich místní lovec talentů opravdu všimne a zcela bezskrupulózně jim nabídne nějaký ten job, tedy vlastně blowjob, nepochopitelně zarytě své kariérní uplatnění na latinskoamerickém trhu práce odmítají! Neoriginální, nelogické, ale na to, že tam hrají čtyři herci a partička lokálních cigošů, docela zábavné! ()
Vidieť to v kine, som otrávený. Ako DVDčkové béčko prijateľná výplň večera, ak teda máte radi zeleň, juhoamerickú divočinu a dáte si to na plátne. Rejža nezvláda logiku chovania postáv, a napríklad v scéne schovávania sa za stĺpy ani triviálne zákonistosti perspektívy obrazu a strihu. A Karl Urban je tu doslova päsťou na oko. Tak príšerne obsadenú a toporne zahranú rolu som nevidel niekoľko rokov dozadu. Našťastie, Odette a Amber, ktoré sú nielen pekné, ale prekvapivo aj hrajú, to celé tak nejak zachraňujú. Lepšie 2*. ()
Scénář: Jennifer Derwingson, Marcos Efron .. Dobrý (ehm) dojem uchovávají pouze vzpomínky na dvě sličné dívčiny (bez nich prakticky absolutně nezajímavé) a slušné exteriéry Argentinského venkova. Jinak žánrově pouze "dobrodružný cestopis" říznutý podprůměrnou thrillerovou zápletkou. Nic urážlivého, ale ani pamětihodného či jinak obhajitelného. ()
S hororem tento film mnoho společného nemá. Při sledování jsem nepociťoval výraznější potřebu jej vypnout, což je náhodou ještě docela pozitivní ohodnocení. Dvě moc pěkný holky cestujou kolmo po Argentině, jedna z nich je unesená, ta druhá ji začne hledat, do toho se nachomýtnou další tři postavy, pak tam probíhá taková podivná interakce a je konec. To, jak na sebe těchto pár postav neustále někde náhodně naráží (popřípadě se míjí), je celkem sranda, byť nechtěná (v tomto ohledu je jednozančným vrcholem snímku patnáctiminutové pobíhání po jakémsi opuštěném rozbořeném "velkoměstě"). Zoufalost, ale upřímně řečeno - nenudil jsem se. Každopádně nedoporučuju. ()