Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Špatně zrealizovaný z počátku zajímavý námět. Defakto velká nuda s předvýdatelnou budoucností. Plno na oči byjících chyb. zkrátka film se starými triky, které už nejsou atraktivní a tudíž příběh předbíhají nikoliv ho dělají zajímavý. Opravdu nepovedené dílo, které na sebe dokáže strhnout jen do doby než se na něj začnete dívat. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám velké plus za překrásné barvy. 720p BRRip XviD AC3-FLAWL3SS se opravdu povedl. Co se týče obsahu, film se dost táhne. Typický příběh. Dvě holky jedou do neznámé země, na neznámé místo. Jedna je unesena a druhá ji hledá. Už na začátku si říkáte, dobře jim tak. Chovají se totiž jako laciné kurvy. Celá vesnice samozřejmě nic neví a nikdo nepomůže. Opět si říkáte, dobře jim tak, taky bych je poslal do prdele. Ke konci je asi 15 minutová akce. Více než 40% si film nezaslouží. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl originál, a asi po měsíci a pár dní jsem viděl i remake a.....Dopadlo to uplně stejně. V původním jsem se dost nudil a celej film mi připadal neuvěřitelně zvláštní, a divně natočenej. Tohle mi přišlo natočené lépe ale zase dost vykleštěné. Třeba Urban mohl dostat více prostoru a hlavně hlavní herečka mi přišla poměrně nesympatická. Z čehož je tu další negativ v původním filmu se postavy chovaly poměrně rozumě ale tady jsem se kolikrát chytl za čelo abych zjistil co to ta ženská zase dělá. A to nemluvím o naprosto idiotským hlavním hajzlovy kterej měl za svý chyby chcípnout hned v prvních 10 minutách. Kdybych se musel rozhodnout co je lepší jestli remake nebo originál tak říkám tohle. Ale tak o 10%. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co vypadá líp. Divoká argentinská příroda nebo Amber Heard a Odette Yustman na kolech? Dvojice mladých hereček je tím nejlepším, co ze začátku slibný ale rychle okoukaný thriller s hororovými podtóny potkalo. Filmu se nedá upřít snaha překvapovat nečekanými zvraty. Na teenagerovskou vyvražďovačku je ale málo krvavý a na poctivou napínavou podívanou zase moc béčkový. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama