Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Samuell84 

všechny recenze uživatele

Rozhodne sa nepovažujem za fanúšika Hip-Hopu,techna,dance a tak podobne. Ale seria StepUp sa mi paci čoraz viac a to nie len ako film,ale hlavne ako kvalitní Soundtrack.(co je celkom počuvatelná výberovka daného žánru.) Film určite neoplýva novými nápadmi a rozhodne nie kvalitným príbehom. A kto čakal opak bude sklamani,ale silne pochybujem žeby tento film niekto pozrel prave kvôli tomu. Ale ak sa na tento film pozriem ako na Celovečerný Hudobne Tanečný videoklip je viac nes vydarený. A ako čerešničku na torte to krásne dokresľuje 3D ktore tim dava tomuto Videoklipu nevy rozmer. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběh je průhledný až běda,všemožných klišé je tu až po okraj a za některé dialogy by autor zasloužil na holou.Na druhou stranu má ale Step Up 3 velmi dobře zvolené obsazení a hlavně maximálně vypilovanou choreografii tanečních čísel a o tu jde,alespoň mě,především.Právě kvůli tomu mám podobné filmy rád a s čistým svědomím jim nějakou tu hvězdu přiám... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už i taneční film je ve 3D, ale tohle byla síla. Dost dlouho mně nebylo u filmu tak trapně, ale tohle se opravdu nedalo, a to snesu hodně. V popředí naprosto dementního příběhu stojí jeden zkrachovalý klub, či spíše skladiště, a týpek (Rick Malambri), co tak trochu koketuje s filmařinou. Všichni kolem mu radí, aby nemrhal svým talentem a šel na filmovou akademii, ale to, že nemá žádný talent, mu už nikdo neřekne, navíc má tenhle týpek po krk dluhů. Hrozba odebrání milovaného klubu je více než reálná a to on nemůže dopustit, a tak spásu najde v nenápadném, kudrnatém týpkovi (Adam G.Sevani) se vzhledem idiota, který ovšem tančí jako Bůh. A s ním se dá vyhrát prestižní taneční soutěž, získat pohádkovou výhru a splatit dluhy. Stokrát omletý příběh o loserech, kteří porazí daleko zdatnější soupeře, je jen jedna z mála hrůz, které jsem musel při sledování absolvovat. Holky nepěkné, kluci nesympatičtí, neustále se všichni za všechno chválili slovy typu "v tomhle jsi dobrej" nebo "ty to dokážeš". A do toho všeho povinné intrikování z nepřející strany. Scénář psal asi člověk po lobotomii. Když je to taneční film, jde také o to, aby obstál ve svých tanečních číslech. A aby se nezapomnělo, že se nedíváme na jiný žánr, tak postavy tančí, i když ani k tomu nemají opodstatnění. Scéna tance na ulici, kdy prodavač v kiosku má puštěnou hudbu a naši tanečníci to rozjedou, byla opravdu katastrofální. Co se týče tanečních čísel, tak jsem čekal i víc, protože choreografie se tvářila náročně, ale taneční kreace mě vůbec nebavily. Hloupý scénář, špatní herci, předvídatelný příběh a tančení jako prostředek ke svobodě. Tak tohle snad nikdy nemohlo fungovat ani na papíře. A pokud máte potřebu vidět i obyčejnou bublinu z Bublifuku ve 3D, tak vyrazte do kina, ale po skončení tohoto filmu budete chtít vrátit vstupné. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jakmile u filmu Lets Dance zapomenete na všechny nedokonalosti jako ne až tak úžasný příběh a tu tunu "klišé" před vámi a budete vnímat pouze hudbu a taneční kreace, tak nemůžete být zklamáni. Já sám se divím jak pozitivně na mě film působí. Po skončení se mi chtělo zpívat a tančit a to nejsem nijak pohybově nadán a všem postavám ve filmu hluboce závidím jejich um. Hodinka a půl uběhla jako voda a já se náležitě bavil pří všech tanečních battlech nebo tréninkách a že jich tu není málo. Pro mě možná nejlepší film série, příjemné překvapení pro oddychovou chvilku a naprosto dokonalá možnost, potěšit vaši přítelkyni, pokud to není zabšklá inťoška. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama