Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkně nasnímaný krátkometrážní film, který je k vidění jako speciální bonus na Blu-ray "Rychlí a zběsilí". Podíváme se za Domem (Vin Diesel), který si v Dominikánské republice užívá na plážích pod horkým sluncem s Letty (Michelle Rodriguez). Společně se podílejí na loupežích za pomoci vytuněných aut. Partu přijíždí posílit Han Lue (Sung Kang) a další dobrodružství, které už ovšem uvidíte v úvodu filmu "Rychlí a zběsilí" může začít... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Čtvrthodina popisující dění před čtvrtým dílem Rychle a zběsile. Pravda, nevím, co tím chtěl Vin Diesel říct, protože se tam nic neděje, jen se seznámíme s pár postavami a jsme svědky, jak si Dom s Letty den před akcí užívají společné chvíle. Nicméně to má tu správnou dominikánskou atmosféru, dobrou hudbu a nějakým způsobem nám Los Bandoleros uvedou čtverku. ()

Reklama

Žralok 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu moc nepovedlo. Bohužel. I když je to krátký tak to nudí. Jedinej klad je, že je vidět jak se tým ze začátku čtyřky dal dohromady. Jediný co mně trochu bavilo byla poslední scéna s Domem a Letty. Ty dvě postavy jsem si dost oblíbil. Za ně a za to že Rychlou a zběsilou sérii mam rád dávam 1*. O dost slabší než starší F&F minifilm Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Ako naskočili titulky, hneď zo mňa vyletelo: "To je všetko?" Veď tu nič nebolo! Veľmi nudné a nevýrazné. Zatiaľ čo Turborchared prelude bolo také ľahké a rýchle zvezenie sa s atmosférou prvého filmu, tu je to po vete "ideme kradnúť palivo" už len prázdne čakanie na koniec. Tešil som sa, že aspoň únik z väzenia bude zaujímavý, ale nie, Bandoleros získavajú ocenenie za najtrápnejší útek z väzenia. Takto to odfláknuť, nech sa nehanbia, aj na krátky film to bolo "krátke".... ()

chnapo1 

všechny recenze uživatele

Film mal uviesť udalosti pred 4. dielom ale svoju úlohu splnil len napoly. (spoiler) Zobrazil síce, čo sa stalo s tímom po prvom dieli a čo robili jeho členovia, ale nijako neobjasnil to, prečo dobrí priatelia Brian a Roman, ktorí spolu v druhom dieli založili biznis v Miami, sa rozdelili, Brian sa vrátil do LA a dostal k FBI. Preto dávam 70%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama