Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa, ake ma vo filme budu cakat boje na zivot a na smrt. Dokopy z nich skoro nic neukazali, len take chabe preblesknutie okolo tych bojov, ktore uspesne dokoncil az do zaverecneho finale, ktore tiez nevyzeralo dobre, ako aj cely zvysok filmu. Ja som sa pri filme nejako moc extra nebavil. Skoda, ze tie boje nepremysleli lepsie, miesto ktorych sa vam pred ocami objavia nie podarene zabery na boj o prezitie. Vsetko je to urobene zle, ale obcas sa aj na nieco dalo pozriet, ale nebolo toho prilis moc. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice mě tohle akční béčko skoro nenudilo, ovšem na vyšší "guilty-pleasure" hodnocení nemůžu jít kvůli jednomu zásadnímu problému (pominu-li tedy podprůměrnost režie a vetchost zápletky s jalovým pokusem o "nastavení zrcadla" mladé internetové generaci, bezstarostně o životě/smrti rozhodující): trestuhodně slabým arénovým soubojům s fyzicky namakaným, ale pohybově (i herecky) maximálně dřevěným Kellanem Lutzem. Tohle neměl šanci zachránit ani rozveseleně přehrávající S. L. Jackson. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud osadíme nějakou tisíckrát omletou, slaboduchou kravinu o ilegálních soubojích nehezkých otyloňů strýčkem Džeksnem, určitě se najde nejeden idiot, co se nechá nachytat a zkazí si tím večer. Podle oduševnělého výrazu hlavního hrdiny soudím, že se narodil tak šest měsíců před termínem, tak se asi Samuel nechal ukecat svým PR agentem, protože soucit s mentálně retardovanými je IN a tato forma účasti je méně bolestivá, než se nechat oslintávat někde po ústavech při házení plyšáků s rozštěpem do klecových lůžek. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Režisér netušil, zda chce točit bezejmenné porno, další díl Saw nebo arénovou řežbu...Nahoty i krve tu je sice dostatek, ale akční složka je tu zastoupena převážně formou útržků a flashbacků...Samotný nápad boje v náhodně generovaných prostředích mohl popustit uzdu fantazii a nabídnout soubojům neotřelá pozadí, ale to by někdo musel mít aspoň trochu talentu...Samuel L. Jackson už se s výběrem svých štěků opravdu nemazlí... ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Aréna, ďalší snímok o tom ako sa naša západná civilizácia stále nemení, a stále túži po krvi. Internet je plný svinstva a zverstiev každého druhu lebo, na druhej strane sú ľudia ktorý si za sledovanie týchto zverstiev platia. Stále Chlieb a hry, Rím padol v 4 storočí a mi sme sa ďaleko neposunuli. Smutné, Krestanstvo sa nám snažilo pomôcť, ale mi si volíme radšej zlo ako dobro, lebo je to jednoduchšie ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama