Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud se jednou za čas rádi narvete do neoprénu a hrajete si se starou na tuleně, neváhejte. Pokud ovšem jen máte rádi akční filmy s lidožravými žraloky, vyhněte se tomu velkým obloukem, protože se jedná o prachsprosté, nudné masturbační video pro profesionální žabí muže a ty amatéry, kteří tráví veškerý svůj volný čas tím, že se noří se svým vodotěsným Olympusem do akvárka a fotí si skalára. Možná snad ještě jste li plastický chirurg a zajímá vás, jak se dá šestačtyřicetiletá briketa umělohmotně vyformovat tak, aby ve svém věku mohla vylézt ven ve dvoudílných plavkách a neplašila při tom mořské predátory. Jinak budete plivat slanou vodu a zvracet chaluhy. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy o moři, potápěčích a žralocích. Zvlášť když se mezi těmito živly a lidmi vyskytne zbohatlické rozmarné prase, které nerespektuje nic co mu kdokoliv řekne. Berryová stále šikovná kost jako zkušená plavačka se žraloky poskytne milionáři jízdu jakou si nepředstavoval ani v nejhorších snech... ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Dark Tide je místy napínavý, zábavný, zdobí ho pěkné záběry, žraloci a pěkné moře. Bohužel to je vše co může nabídnout. Většinou se nic neděje, klábosí se o ničem, dialogy stupidní, nudní herci a závěrečná scéna je bez atmosféry. Veliká škoda, mohl to být opravdu pěkný Shark film, kterých není zrovna moc. Útes smrti je o dost lepší. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Žraločie filmy mám rád a vyhľadávam ich, takže ma tento nový príspevok potešil a to aj tým, že sa nejedná o béčkový pokus Asylumu či SyFy, ale o pomerne slušný počin Johna Stockwella, ktorému oblasť vodných / prírodných thrillerov vcelku sedí. Halle Berry je expertkou na žraloky, ktorá má traumu po tom ako ju s posádkou pred rokmi takmer zmasakroval veľký biely žralok. Jej ex-fešák (neskutočne otravný Olivier Martinez) ju však v sladkej vidine zisku od naivného zbohatlíka zavedie opäť do žraločích vôd, čo sa im onedlho vypomstí. Film je po pohodovom úvode prekvapivo zdĺhavý, rozvláčny a ničí diváka zbytočnými sociálnymi situáciami a dialógmi ako z Baywatchu. Keď to však človek predýcha, rozpúta sa vydarené, napínavé a krásne nasnímané finále s hustou atmosférou a realistickým, (konečne) nedigitálnym žralokom. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Proč a pro koho tohle vůbec někdo točil, proboha? Dark Tide postrádá jakýkoli element, který by film udělal lákavým a uspokojujícím alespoň pro nějakou diváckou skupinu. Zlatá Noc žraloka, ta byla aspoň tím komicky debilním letním výplachem pro teenagery, tohle jen prudí a nudí. A ještě ke všemu to má úplně přepísklou stopáž - mírně pod dvě hodiny, což je na film s Halle Berry a žraloky opravdu dost sada. Ale co to plácám, oni tam ani ti žraloci skoro nejsou - objeví se hned na začátku filmu a pak až asi necelou půlhodinku před koncem (tahle fáze už nese i stopové množství napětí, ale pozdě, příliš pozdě...), jinak pusto, prázdno. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama