Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 4

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 4

Recenze (1 121)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžká pohoda. Jasně, kdybych to chtěl poplivat, můžu šáhnout do kterékoliv minuty stopáže, ze které bych k tomu účelu vycedil minimálně pět věcí. Jenže, Liebesman podle pravidla „moc toho neumím, ale aspoň to bude hlučné a rychlé“ jede po celou dobu, přičemž z toho nesleví ani na okamžik. Což se o jeho předchůdci říci nedá, takže už žádné dlouhé zívání, ani krvácející oči. Worthington v pohodě, ale božská sestava je prostě boží. Trojka je tady napřesrok. PS: Docela bych v režisérově podání viděl rád i nějakou serióznější látku. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Mazeau, David Leslie Johnson / Story by Greg Berlanti / Based on Clash of the Titans by Beverley Cross | Hudba: Javier Navarrete | Produkcia: Basil Iwanyk, Polly Cohen Jehnsen | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Legendary Pictures | Rozpočet: 150 miliónov $ | Tržby: 301,970,083 $ || KeĎ niekto postaví svôj dom na piesku, nemôže očakávať, že bude stáť, ako na skale... Zakopaný pes je ako väčšinou v neschopnosti scenára prehĺbenia postáv. Herecká garda a apokaliptické scény už dávno neboli tak premárnenou možnosťou o klenot s antickým námetom. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych být scenáristou v Hollywoodu a psát podobná dílka (tohle psali dokonce čtyři), byl by to snažší výdělek, než pobírat sociální dávky. Je to ještě tupější, než předchozí díl, což se dalo ostatně čekat. A tak jediné, co mě v souvislosti s tímhle výplachem zajímá, kolikrát si Neeson s Fiennesem na place řekli "Bože, do jaké krávoviny jsem se to zase uvrtal." ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Proč, proboha, stále a dokola ona řecká mytologie? Je to zbytečné, matoucí a škoda. Obecně lze říci, že již první film zprznil řecké báje maximálně (dvouhlavý Kerberos?, Pegas se měl zrodit z Medusy aj.), remake je doprznil (černý Pegas? to snad ne!) a volné pokračování už použilo jen jména. Kromě toho podezírám tvůrce, že labyrint si vypůjčili z filmu Vetřelec vs. predátor. Perseus jako hlavní hvězda by měl být sympatický kulturista....a to je asi vše, co mi vadilo. Jinak oddechová akční jízda s řadou povedených triků (jen občas byly hodně počítačové). Kromě samotného armagedonu se mi líbila lesní scéna s kyklopy, při které jsem si vzpomněl na StarWars6. Jízda mezi stromy byla efektní. Z hlediska zábavnosti mnohonásobně lepší, než nepodařený remake. Jak se u tohohle může někdo nudit....? ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

... aneb Hollywood si dělá z řecké mytologie opět megakozy... a dál je to chaotický, děj jede po kolejnici, ze které se prostě nedá uhnout, či-li neexistuje ani náznak košatosti, jednoduše se jde z áčka do béčka, v áčku je boj, v béčku je boj, mezi tím je hovno. Zápas Persea s Chimérou vypadá slušně, dynamicky... a tím jsme s chválou v tomto filmu skončili. Nuda, nuda, souboj, aha, zase nic nevidím kvůli vypatlaný kameře, bože můj, ve filmu, kterej hraje na efekty, není skoro NIC vidět! Dialogy... tfuj... z kterýho oraniště tyhle cancy vytáhly?? Konec, nebudu se v tom dál pitvat, zdar nazdar... 150 miliónů dolarů(rozpočet)/302 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Severoamerické tržby dosáhly 83,7 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 302 milionů. (NIRO)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama