Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další pokračování legendárního hororu a jak vidím, tak hodnocení je značně rozporuplné. V tomto případě bych se zařadil určitě na stranu těch, kteří to spíše chválí. Já osobně tomu teda nevysolím plný počet hvězd, na to to nemá, ale musím říct, že nový Masakr není vůbec špatným hororem. Napětí je velmi dobré, krvák je to solidní, děj na pohodu - samozřejmě je třeba to moc nehrotit. Tři hvězdy naprosto s přehledem, bavilo mě to a už se můžu těšit na další díl, kdy se motorovka rozjede opět na plné obrátky. 65% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět Sašin psychologický rozbor, protože nic, co v tomhle filmu udělá (a od půlky už tuplem) nedává ani trochu smysl. Nejvtipnější momenty jsou samozřejmě veškerá klišé jako "máme otevřenou bránu, auto nestartuje, ale my z něj přesto nevylezeme" a "honí mě cápek s motorovkou, a tak vylezu na ruský kolo", plus tuna obligátních bezdůvodných pádů. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ono to zas až tak strašné nebylo, ale bohužel logika celého filmu a inteligence určitých postav film poněkud kazí. Lekací scény byli velmi účinné, vyděsili mě tak až jsem se málem zpotil. Pochválit by jsem mohl třeba i kvalitní gore scény, které byli dosti nechutné, ale i zde se vytratil takový ten nechutný pocit slabosti od žaludku, T.M.M.P.: Počátek byl po téhle stránce daleko lepší. Klasika zůstane klasikou a přidělávání nových prequelů bude mít na celou sérií Texaských masakrů spíše jen negativní dopad. Tohle už je film stvořený vyloženě jen pro zisk, bohužel. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Letos je trendy viset na háku. Leatherface jako modní návrhář řídí tuhle krvavou show a modely a modelky nechal napochodovat na molo, aby mu předvedly svá těla v celé své kráse. A pak chladnokrevně rozhodl, jakou část odřízne z jejich těla jako první. Má nejlepší přehled co je "in", jeho maska z lidské kůže nepodléhá žádným modním vlnám a motorová pila je jeho věrná kamarádka i nadále. Letošní rok nám začíná pěkně krvavě. Leatherface se sice s ničím nepáral. Řada brutálně syrových scén převládá. John Luessenhop je poměrně velmi nenápadný režisér. Skvěle si vedl v gore sekvencích a neopomněl na syrovost snímku, ale nejlepší částí jeho slasheru je prostředek. Začátek se sice táhl, ale pak se to pěkně rozjelo. A Leatherface vzhledem k nízkému počtu postav mladých lidí (napočítal jsem pět), kteří mu byli poslání pod zoubky pily, tak nakonec musel ještě rozfiknout i místní vidláky. Klady: výborně realistické gore + sekvence porcování lidských těl patří k tomu nejlepšímu + snaha o syrovost snímku + výborná výprava + Alexandra Daddario a její odhalený pupík + prostřední část filmu, která má největší náboj + větší prostor pro Leatherface, nejbrutálnější scénou je přeříznutí visícího mladíka na háku vejpůl + znatelná snaha po inovaci v závěrečné třetině filmu + neotřelý závěr + podtitulková sekvence. Zápory: pomalý rozjezd - panovaly nejasnosti v jaké době se film odehrává. Mé hodnocení: 100% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat.Pro mě asi nejhorší díl celé série.Sice se tam objeví nějaké ty krvavější momenty,ale i ty nejsou nic extra.Navíc totálně bez nějaké atmosféry.Velké zklamaní.Snad Leatherface(2016) bude lepší.Za zmínku stojí mikro štěk Billa Moseleyho.Nuda.Radši jsem měl jít pořezat dřevo než čumět na tenhle hororovej průser. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (spissky)

Reklama

Reklama