Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech se můj názor nezměnil. Boháč a chudá kuchařka z toho by mohl být dobrý sitcom řekli si scenáristé a do toho jim dáme tlustou černošku co má prořízlou pusu a asijského stárnoucího gaye, prostě dáme co nejvíce nejbarvitější postavy, ale scenáristé, už nemají vtip a herci zase talent. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co se mi na tomto jinak naprosto průměrném "romantickém" sitcomu líbí, pak je to jednoznačně jeho úvodní znělka. Zbytek je průměrnou zábavou o dvou chudších avšak pěkných holkách, kde ta ošklivější zaujímá hlavní postavu pracující jako kuchařka pro IT miliardáře, do kterého se střídavě zamilovává.. ()

Reklama

DDCC 

všechny recenze uživatele

Edit- Od jara na Smíchově pod názvem Mladí & hladoví. TLESKÁM! Z tří hvězd se stává pět. Aktuálně ten nejlepší sitcom, který americké televize nabízejí. Socky a TBBT už dávno není to, co bývávalo. Seriál nabídne vtip za vtipem, stále zajímavý děj a perfektní Yolandu, která konečně dostala svůj prostor. Takto by měl vypadat každý sitcom. Přežijte první půlku 1. série a už vás čeká jen hromada nekontrolovatelného smíchu. :) ()

L.petr 

všechny recenze uživatele

První 4 epizody mě nebavily, šlo spíše o poznávání charakterů postav a o představování své minulosti atd... ale v pozdějších dílech se nuda změnila ve velice dobrou zábavu. Je tam spousta vtipných scén, ale chápu, že pro někoho to může působit trapně. Každá postava v seriálu je "exot" a když se sejde taková parta exotů, tak jejich činy jsou tak trapné až je to vtipné a to je právě to, co se mi na tom líbí. Role Kym Whitley je bezkonkurenční!! ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Další důkaz dna amerického seriálového mainstreamu. Nemám co víc dodat ... snad jen, že mi Nova 2 s tímto sitcomem překazila usínací rituál ... ale vlastně i to je dobře. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama