Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 2
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele Yoshitsune k tomuto seriálu (4)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

Dobrej seriál, první série dost, vykrádá film, ale dělá to se ctí. Druhá řada zase připomíná mexickou telenovelu, kde všichni jdou po penězích, moci a pomstě. Třetí a finální série, je zase dost hororová a jde o záchranu světa. Je to tedy takový guláš, kde je všechno možný, ale překvapivě to funguje. Herecké obsazení, je výborné, objeví se pár béčkových legend. Seriál má celkem dobrou akci, ve třetí sérii bitky dostanou vylepšení v podobě Marka Zarora. Dynamika seriálu, občas zakolísá, hlavně u první série, ale nenudil sem se a byl sem i místy napnutý, někdy zase překvapený. Seriál si za mně zaslouží plný počet. ()

Série 1 (2014) (S01) 

Robert Rodriguez za podpory Quentin Tarantina a několika Mexikánců a Kubánců, se mstí, za to že svoji představivost musel ve filmu, dost mírnit, či úplně vynechat. Msta je to docela drsná, ale hodně se toho opakuje, pár věcí je nových, ty sou super, ale je zajímavý sledovat, tak trochu jiný vývoj jak děje tak i postav. A od sedmého dílu, nastupuje ta novější zábava a chrám je fakt děsivý místo, místy je to i lehce politické, boj o moc a tak. No další dvě řady, ty budou zajímavější. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Druhá řada, je už taková typická Mexická telenovela, je tady krev, zbraně, erotické scény, krásná auta, ženy sou oblečené v oblečení, které jim evidentně velice těsné a vznikají tady spojenectví, aby se vzápětí zrazovalo a každý hraje na všechny strany. Ale je to fakt super, i ten rozpad upírů, je lepší než v první řadě, akce je také o dost lepší a celé si to jde svojí vlastní cestou. K herecké sestavě, přibyli tři velké béčkové hvězdy Jeff Fahey, Gary Busey a Mexický terminátor, který se svým prkenným výrazem, který má už přes třicet let a poseká každý porost, ano velký Danny Trejo, si zde střihl roli, nekompromisního výběrce daní. No sem zvědavý na velké finále. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Pořádně epické zakončení, kromě toho, že seriál si udržel svoji kvalitu z druhé řady, tak přibylo pár nových věcí. Celá třetí řada je jednak víc hororová, je to tím že do týmu přibyl Tom Savini, který se podílel na vzhledu démonů a jiných monster který tady sou. Takže každý díl, má správný hororový nádech a poslední tři díly, sou pojaty, jako regulérní válka. Tom Savini si zde střihl o něco větší roli, a jeho postava hází jednu vtipnou hlášku za druhou. Druhou velkou věcí, je že bitky, sou zde zase o něco lepší, je to asi účastí Marka Zarora. Je to slušně a decentně ukončené, s možným návratem a nebo taky ne, konec nabízí obě dvě možnosti. ()

Reklama

Reklama