Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 42–60 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Patrick Fabian, Jerry G. Angelo, Luis Bordonada, Vincent Fuentes (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve zbrusu nové seriálové řadě se stává Chuckova smrt katalyzátorem přeměny Jimmyho McGilla v Saula Goodmana. V důsledku jeho ztráty se Jimmy sbližuje se světem zločinu, což může ohrozit jednak jeho budoucnost jako právníka, jednak jeho vztah s Kim. Chuckova smrt se hluboce dotkne bývalých kolegů Howarda a Kim a v bitvě rozpoutané bratry McGillovými zase jednou zavede každého z nich na opačnou stranu. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je možná hloupé to říct, ale díky absenci Chucka (konečně) drží čtvrtá série víc pohromadě, s čímž je spojený i větší prostor pro drogové linky kolem Fringa a dalších a to je rozhodně plus. K úplnému přerodu Jimmyho do Saula sice ani tentokrát nedojde, ale už k tomu není daleko. Snad jen to tempo by občas mohlo být trochu svižnější, ale už sem se smířil s tím, že to se nezmění až do konce...80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veci sa začínajú pomaličky kryštalizovať a komplikovať. Fantastický nápad je pozerať sa v tejto sérií na Jimmyho cez oči Kim. Jej pozorovacie schopnosti a zmysel pre spravodlivosť tu na každom kroku prechádzajú zaťažkávajúcou skúškou. Formujú jej charakter ako postavy a vytvárajú alternatívne pohľady na hlavného (Anti)hrdinu? Posolstvo je podávané pomaličky. V malých dávkach. Funkčné práve preto, lebo to veľmi logicky smerovalo do poslednej minúty tejto série. Scenáristický skvost, ktorý je možno odsudzovaní za to, že sa tu toho až tak veľa nedeje. Aspoň s porovnaním s BB. Ale opak je pravdou. Emočná škála je omnoho väčšia. Fantastické na tom všetkom je práve to, že sme v štvrtej sérií a stále presne nevieme čo si máme o kom myslieť, a práve táto nejednoznačnosť to posúva na veľmi originálnu a pozerateľnú úroveň. Aspoň pre mňa. 4. séria - 90% ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych bral třetí sérii jako pokles v kvalitě (což neberu, i když je jediná, které jsem zatím nedal 10/10), byl by tohle návrat do formy. Jimmyho roční pauza od právničiny přinesla spoustu nápaditosti a skvělých momentů, vztah mezi Jimmym a Kim je tady mnohem propracovanější, než dřív a dějová linka o přípravě konstrukce meth laborky byla stokrát zajímavější, než bych čekal. Závěr byl dokonalý a dost zdrcující, ihned jdu na další sérii. 10/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul se přehoupl do té prý už naprosto stoprocentní poloviny a po absolvování této série můžu zvěsti jedině stvrdit. Tohle právnické drama, co staví půdu pro nejlepší seriál všech dob, je prostě skvělé v téměř každém ohledu. Krimiseroše, kde hrajou velkou roli drogy, budou u mě vždycky vděčným tématem. [viděno na Netflixu] ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že absence Chucka mi vůbec nevadila, ba naopak. Měl jsem v minulých sériích pocit, že už se téma bratrské rivality vyčerpalo. Líbí se mi postupná přeměna Jimmyho na Saula, i když zde ještě není úplně dokončena. Nicméně více prostoru tu dostává zejména narkomafiánská linie a to je dobře, protože ta mě i v předchozích sériích bavila nejvíc. (Netflix 4k, orig.) ()

Galerie (211)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde. (HonzysKISS)
  • S trváním 60 minut se jedná o nejdelší epizodu seriálu, stejně jako nejdelší epizodu v universu Perníkový táta (od r. 2008). Do této epizody byl nejdelší epizodou pilot Perníkového táty (58 minut). (Petrmachovec)

Reklama

Reklama