Reklama

Reklama

Bloodline

(seriál)
  • USA Bloodline
Trailer 1
USA, (2015–2017), 31 h 43 min (Minutáž: 48–69 min)

Hrají:

Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jamie McShane, Jacinda Barrett, Sissy Spacek, Chloë Sevigny, Brandon Larracuente (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(33)

Černá ovce rodiny hrozí vyzradit temné rodinné tajemství, a všichni sourozenci tak podstupují náročnou zkoušku. (Netflix)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (5)

Bloodline (2015) 

Nechápu to vysoké hodnocení, protože se jen do blba opakují 33 hodin stejné žvásty o rodině. Mohlo to být celé velmi dobré, kdyby to stáhli nejméně na polovinu, vynechali stále se opakující vzpomínky nebo plky o rodině zmrdů, která se vzájemně kryje, protože přece "dokonalá americká rodinka..." Ke konci už se mi chtělo z toho natahování zvracet a to doslova.Jediný, kdo dal seriálu na krátkou dobu šmrnc, byl Ben Mendelsohn. Pak už šlo všechno do kopru.Posleních několik epizod 3. série jsou už jen odporné splašky bez konce. Nejhorší snad byla kamera, kdy máte neustále půl obrazovky rozmazané a scéna je snímaná kameramanem sedícím kdesi v křoví. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Strašně zdlouhavý, hlavně několik prvních epizod, Přeskakovala jsem, abych to vůbec zvládla.Ale 13. epizoda působí jako parodie, fakt jsem se nasmála. ()

Série 2 (2016) (S02) 

No, takováhle srajda se zrodí, když se hlavní postavy zbavíte v první sérii, dál nemáte nic v rukávu, ale máte nutkání pokračovat. Zůstane tedy jen rodinka plná dementů a křiváků a od začátku si přejete jen to,aby všichni pochcípali. ()

Série 3 (2017) (S03) odpad!

3. série se točí v nesmyslném kruhu událostí, které tvůrci vymýšlí snad v pauzách na sváču.Nebo totálně zmaštění. ()

Part 24 (2017) (S03E01) odpad!

Jedna zcela zbytečná uhozená epizoda. ()

Související novinky

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

30.04.2022

Kanadský režisér Denis Villeneuve (Příchozí, Sicario) je takovým fanouškem knižní Duny, že by pravděpodobně zvládl do konce kariéry točit už pouze projekty z tohoto světa. Dokládá to i fakt, že kromě… (více)

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama