Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Infini je přesně ten typ béčka, na který se vyplatí kouknout, i když se vám to nakonec nebude pozdávat. Už jen za odvahu jít do škatulek /Drama/Sci-Fi/Thriller/ se staromilským přístupem je sympatické. Našlápnuto to mělo od začátku, až nečekaně dobře. Znepokojivá atmosféra, hudební podkres, solidní hlavní hrdina..., že v polovině došly nápady a závěr je snad céčkový není nepřekvapivé. Přes různé nedostatky nabízí Infini něco, co už se v dnešním mainstreamovém filmovém průmyslu (asi principiálně) skoro netočí, nenosí a to je nesmírně imponující. Za celkovou snahu a svižný přístup dávám 57%. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová kosmická vyvražďovačka s podstatnými ingrediencemi, namíchanými dle osvědčených receptů. Podivná nákaza, agresívní choutky, cákající krev, honičky po nekonečných chodbách a špetka časové dilatace navrch. Málem jsem byl i potěšen, nebýt slabomyslného konce, který tomu ubírá jednu hvězdičku. Ovšem musím ocenit neotřelou motivaci hlavního hrdiny, žádná záchrana světa, žádné obětování se za kamarády, vše lapidárně shrnuto v památné větě: "Slíbil jsem ženě, že budu na večeři doma." I přes ten oslizlý konec doporučuji všem fanouškům kosmického hnusu. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nebyl úplně špatný , po sci-fi stránce byl v mnoha ohledech docela zajímavý , ale člověk od toho očekával tak nějak víc , obzvlášť ve chvíli , kdy objevili zmrzlého člověka z bodlinama na krku by člověk čekal , že tam bude nějaká zajímavá příšera a né kus želé , které je nutí dělat zlé věci . Jako horor to bylo poměrně slabé , ano zabíjí se , ale že by se člověk leknul nebo vyděsil to asi těžko a konec to zabil úplně . Drama , no snad až na ten lehce pohádkový konec a thriller to skutečně s části byl , tak že ať přeměřuju , jak přeměřuju i přes relativně dobré efekty si to nesplnilo víc jak polovinu toho , co člověk čekal , tak že za mě opět jen průměr . ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Thriller / Sci-Fi / Horor ("Drama / Sci-Fi / Thriller" je špatně) ~~~ Překvapivě neblbé, australské, koukatelné a vypadající. Jak uvádí níže MrHlad, napadlo mě to stejné, tedy že se zde autoři inspirovali dost snímky Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nicméně na tom není nic špatné, pokud se to podaří a tady se to celkem podařilo, obzvlášť, když hororové vyvražďovačky moc nemusím. Lidstvo si zase zahrává s něčím, čemu prd rozumí, daleko ve vesmíru, a parta vojclů se musí na onu vzdálenou těžební stanici vydat a zjistit, co se to sakra stalo a zabránit blížící se pohromě. A jak to tak na opuštěných vesmírných stanicích, postižených neznámým masakrózním exodem obyvatel, bývá, shit happens. Docela dobře to vypadá, ksichty hrají celkem dobře a nejsou příliš okoukané, ale rozjíždí se to dost pomalu a když se začíná něco dít, tak pak mi to přišlo docela krátké a zhuštěné, mohlo to déle gradovat a rychleji se rozjíždět, pak to mohlo na těch cca 120 minutách i zůstat a nevadilo by mi to. Stejně tak zbytečně lehce mimózní byl sociální žvást na začátku o tom, jak lidi musí při chudobě brát i nebezpečnou práci, přičemž všichni aktéři rozhodně nebyli civilové, takže úvod postrádal logiku. (Spoiler!) Závěrečný proslov a pochopení onou entitou byl taky poněkud WTF .) (/Spoiler) Čekal jsem od toho něco mnohem horšího, celkem překvapivá výjimka pravidla, že film, kdy je autor scénáře i režisérem = srágora řečená totální. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama