Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (909)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

To jste se tu jako fakt všichni posrali?! Co to mělo bejt?! Já opravdu neměl přehnaná očekávání, fanoušek týhle série už ze mě nebude, ale doufal jsem aspoň v zábavnou píčovinu ve stylu sedmičky, ale tohle bylo něco nepopsatelně strašnýho, tak trapně už mi v kině dlouho nebylo. Nepochopím takový sešup směrem dolů, ale musel bych se hanbit sám před sebou kdybych hodnotil jinak. Zatím jasnej kandidát na odpad roku. Jestli byl v minulých dílech děj mírně řečeno retardovanej, tak tady připomíná žumpu plnou splašků, ale není to zábavný jenom uhozený. Navíc téměř veškerá akce je ničená píčoidním střihem. No nic dál už mě to nezajímá z touhle sérií končím, stejně nevím jak tohle dopadlo, protože chvíli před koncem jsem odešel z kina, nechtěl jsem kvůli dokoukání týhle mrdky čekat půlhodiny na zastávce na další rychlej a zběsilej autobus.0% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Za mě dobré. Až překvapivě dobré, protože tvůrcům nejspíš došlo, že to, co se chystají servírovat divákům, opravdu s vážnou tváří nejde prodat. A tak se víc vsadilo na humor, hlášky a nadhled. A funguje to. Extrémní akci střídají momenty, na nichž je evidentní, že z toho všichni na place už mají vlastně docela srandu. V osmičce si už můžou dovolit, cokoliv se jim zachce, a tak se tu otevřeně kašle na pravidla, fyzikální zákony nebo na logiku. Diesel, F. Gary Gray a celá parta jednoduše dostali hromadu peněz a vyřádili se jako pětiletí kluci, kterým rodiče poprvé postavili autodráhu a oni si teď můžou hrát na… třeba na Rychle a zběsile. Jo, je to volovina, tentokrát ovšem tak upřímně přehrocená, že se nelze nebavit. Hlavně Statham tu potvrzuje, že je škoda, že Hollywood objevil jeho komediální talent příliš pozdě. Užil jsem si to. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBRÁTÍŠ SE K RODINĚ ZÁDY?…“ /// Ze začátku to vypadá pěkně debilně. Jakoby scénář psal trotl, schopnej vymyslet jen polonahý kubánský holky a namachrovaný týpky. A samozřejmě taky auta. Nebejt fajnový mrchy Theronový a Stathama, kterej funguje tak nějak sympaticky, je to kupení všemožnejch klišé alias „F&F“. Takže auta, honičky, autodestrukce (jakou svět neviděl) a exhibice zúčastněnejch. To poslední asi víc než vobvykle a ty jejich machovský kecy mě pěkně serou. Ke všemu jim chybí ftip. Moc mě to nebere, páč to akorát bouchá a dýmý. A ta kumulace nesmrtelnejch na jedno místo… (mrdám na přírodní zákony, ale musí to bejt zábava!). (Klidně bych mohl dát 3*, ale... proč?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tuhle jsem sporťákem na Sibiři zlikvidoval ponorku. 2.) Vlastně ani nevím.... 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi před patnácti lety někdo řekl, že bude mít "Rychle a zběsile" osm dílů, počastovala bych ho svým ale to víš, že jo pohledem a přemýšlela, jestli není nebezpečný. A kdyby dodal, že osmý díl bude (spolu s prvním a pátým) nejlepší z celé série, hodila bych mu peněženku a zdrhla. Jinými slovy... Nechápu, ale i po sedmi (!!!) dílech má tahle zběsilá série stále co nabídnout, ba co víc, čím potěšit. Poprvé v historii "F&F" se tým potýká s opravdu inteligentním, nebezpečným a bezcitným záporákem, rychlá auta, která byla v posledních filmech odsunuta na vedlejší kolej na úkor střílení, se opět vracejí na výsluní, nulový vývoj postav z předešlých dvou dílů je zde z(samo)parodizován takovým způsobem, že se dá za vývoj považovat a astronomický rozpočet mluví sám za sebe. Nebo spíš září?:-) Brianův odchod sérii (překvapivě) vůbec nenarušil a budou-li další chystané díly alespoň z poloviny tak dobré jako "Fast 8", tak ať jich natočí klidně ještě deset.;-) A propos, zajímalo by mě, jaké VÍC věci se dají ještě vymyslet... Nejlepší postava? Shaw! EDIT: Marvel syndrom. Nevím, na co jsem to v kině koukala, ale na druhé zhlédnutí blbé a ještě navíc nuda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $250miliónovTržby USA $226,008,385Tržby Celosvetovo $1,236,005,118 ▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $31,648,294║ Tržby za predaj DVD v USA $22,680,040║ __Iná šupa, tento popcorňák, do kelu tohto ročné komiksovky nemajú šancu už čím upútať, lebo taký nátresk aký ponúka FF8 je neskutočný! Výmena režisérov od šiesteho dielu je pri tejto sérii riadne cítiť. Teraz to má ten správny cveng, drive, dokonca aj dramatizáciu. A popritom to je tak adrenalínový nášup, až čumíte s otvorenou hubou dokorán, že v dnešnej dobe keď sme už prejedení zo všetkého Vás dokáže ešte niečo úplne dostať do kolien. Takmer na celej čiare to je namakaná jazda, kde si pomaškrtíte na úžasných záberoch na krásne autá, ženské a dych berúcu akciu plnú všakojakých nápadov a doslova vývrtiek až ide hlava dookola, no zatiaľ nemý úžas a asi jednoznačne Blockbaster roka 2017!!! Toto sa bude asi ťažko prekonávať, aby som nezabudol tendencia trefnej zábavnosti na najvyššej úrovni, dokonca aj komédie môžu len ticho závidieť, takže iná šupa!!! /videl v kine: 100%/ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (43)

  • Lehký tank, ve kterém se prohání Tej (Ludacris), se jmenuje RIPSAW. Ripsaw je malý rodinný projekt společnosti Howe & Howe Technologies. S tímto vozítkem se již jednou při natáčení setkal i Dwayne Johnson (Hobbs), a to ve filmu G.I. Joe 2: Odveta (2013). (Michelin.S)
  • Hobbsovi (Dwayne Johnson) ponúknu prácu späť, no po 16 rokoch si radšej dá pauzu. Pôvodný film Rýchlo a zbesilo (2001) vyšiel 16 rokov pred uvedením tohto filmu. (Zeker)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama