Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 4
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele fimler k tomuto seriálu (3)

Stranger Things (2016) 

1. Série 90%, 2. Série 100%, 3. Série 80% (komentář pod sérií 3), 4 Série 90% (komentář pod sérií 4) ()

Season 3 (2019) (S03) 

Tak něco málo k třetí sérii. Je zde o dost více ječení, brečení, vřeštění, což mě po chvíli dost přestalo bavit, taky začíná seriál více a více stavět na nerealističnosti a tuto sérii doprovázelo opravdu hodně dialogů, které bych klidně ubral a ze začátku už udělal sérii více akční. Těch nerealistických situací, které tentokrát byly pro obyvatelstvo na 100% nepřehlédnutelné, by si už dávno všimlo tolik lidí, že i celý svět by věděl o tom co se ve městečku Hawkins děje, ale zde jak kdyby ostatní lidé mimo naši hlavní skupinu neexistovali, též moc nepřidává na realističnosti fakt, že šerif zde už zabíjí jednoho po druhém nebo to, že umírají lidé jak na běžícím pásu a nad tím se taky ani jedna z postav nezastaví a nebo i samotné děti/teens se ani na sekundu nezamyslí a klidně vezmou na svou obranu opravdu cokoliv od zbraně až po sekyru a nebojí se ji dvakrát využít. Toto už tomu seriálu moc nežeru, jinak stále nemůžu jinak než 5 hvězd, ale už dost s odřenýma ušima. Pokud ve 4. sérii něco nevymyslí už půjdu s hodnocením níže (chce to nového záporáka!! už s touhle sérií udělali chybu, že záporáka nevymysleli nového, Mindflyer měl prostě začít a skončit v druhé sérii). ()

Season 4 (2022) (S04) 

První dva díly této série je asi to nejhorší ze Stranger Things, naprostá nuda, která vás má jen připravit na následnou jízdu, která započíná od třetího dílu. SPOILER, Jen škoda, že nepřežilo víc čísel a doufám, že v budoucnosti je buď po zabití jedničky oživí a nebo aspoň v páté sérii spojí jedenáctka síly s osmičkou. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama