Reklama

Reklama

Pevnost Boyard

(pořad)
  • Velká Británie Fort Boyard
Soutěžní / Dobrodružný
Česko, 2016, 18x72-74 min

Režie:

Michael Čech

Hudba:

Paul Koulak

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jan Rosák, Anthony Laborde, André Bouchet, Monique Angeon, Agáta Hanychová, Jakub Prachař, Leona Machálková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Legendární a ikonická soutěžní show poprvé s českými celebritami v roli bojovníků o poklad Otce Fouras. Show plná extrémních soutěží, lidských překonání a známých osobností v situacích, které jinde jen tak neuvidíte. (TV Prima)

Recenze (109)

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole! Tohle je flusnutí originálním a původním dílům do obličeje. Co to tam je za "úkoly"? Aby se mi to líbilo, tak bych musel být nejspíš na kreku. "Houbičková místnost" je suprová pro někoho na LSD, brození se v petflaškách zas pro bezďáky. No já se nestačím opravdu divit, že na tohle někdo dobrovolně kouká. Kdyby tam obsadili normální lidi, které by to bavilo a nedělali by to jen pro tupé celebrity, které se chtějí mermomocí zviditelnit v čele se špekatým Boučkem...NE NE NE --->0% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale na mě to nějak působilo jako kouzla zbavené. Moderátor si o charismatu svého francouzského předobrazu může nechat leda zdát, o otci Fourasovi nemluvě, nějak jsem nepochopil, co to tam Jan Rosák předváděl. Mírnou výhodou mohou být soutěžící z řad českých "celebrit", člověk z té pětice sice znal tak nanejvýš dvě až tři, ale pro orientaci "kdo je kdo" se to i tak hodí. Ale celkově opravdu nic moc, spíše to vypadá jako záběry z veselé exkurze zpěváků a seriálových herců do místa, kde se kdysi natáčela slavná soutěž. ()

Reklama

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Boyarda jsem vždycky sledoval s nadčením. Byla tam cítit i určitá motivace i chuť. Ovšem když přišla na řadu tahle česká rádoby nezáživná verze, chuť mě rázem přešla. Bože takhle zprznit legendu a navíc když nastrčej do věže nahoru Rosáka??? No ty vole, to už bylo vážně moc. Přehled pseudocelebrit v čele s Boučkem. Snad možná jen ten paklíč to trochu vyvažoval. ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude propadák, ale mile překvapilo. Samozřejmě na starou verzi, kterou mám nostalgicky spojenou s dětstvím, to nemá, ale myslím, že se prima za tento počin nemusí stydět. Někteří diskutéři jsou zbytečně kritičtí a srovnávají neporovnatelné. Reklam je během vysílání požehnaně, ale naštěstí jsem sledovala ze záznamu, takže jsem je mohla přeskočit a odsledovat v kuse. Poměr disciplín a kecacích částí je vyrovnaný, hluchá místa (zatím v prvním díle) nebyla, Paklíč výborný. Hodně diskutovaný je Rosák aka otec Fouras. Tam o podobnosti samozřejmě nemůže být řeč, ale na druhou stranu mi nijak extra nevadí. Myslím, že kamenem úrazu bude především výběr "celebrit". První sestava - Prachař, Dolanský, Kotek, Leichtová a Kynychová - byla vtipná, neměla potřebu se předvádět a sebeprezentovat a fakt se snažili. Uvidíme, jak to bude s dalšími týmy, na nich vlastně úspěch a sledovanost dílů stojí nejvíce. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Analogové retro, které chce zaujmout digitální generaci Y tak, že obsadí stokrát protočený recyklát obličejů z obrazovek a fresh náladu dodává tím, že se u toho sypou hluché české vtipy. Vysvětlete někdo televizním producentům to, že pokud by devadesátá léta byla krávou, chcípla by už asi 5x na předojení. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (6)

  • Celkem soutěžící vyhráli pro dobročinné účely 3 643 420 Kč, což je průměrně na skupinu 202 412 Kč a 40 482 Kč na soutěžícího. (mar48)
  • Disciplíny jsou stejné jako ve francouzské verzi. K prvním sedmi dílům se v české verzi objevilo 43 různých disciplín, včetně tří různých forem hádanek Otce Foury (Jan Rosák). Jsou jimi Věž, Telefonní budka (obě již od 1. dílu) a Mumie (poprvé v 7. epizodě). (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama