Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, povedený scénář, výborné obsazení i bezchybné zvládnutí svých rolí (Kingsley, Eckhart, Mossová)... přesto to na mě tak nějak nezafungovalo. Za vinu to dávám režisérovi, kterému se zkrátka nepodařilo dostat do filmu tolik potřebné napětí a tu správnou atmosféru! Btw: Proč tak vynikající herec - jakým Ben Kingsley bezpochyby je, hraje převážně v samých sračkách (Suspect Zero je naštěstí světlou výjimkou)?! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené "Podezření nula" je po většinu času až "Podezřelá nuda". Ben Kingsley a Aaron Eckhart jsou ve svých rolích docela dobří, Carrie-Anne Moss ani náhodou - ona se na tyhle věci prostě nehodí! V každém případě má tenhle thriller opravdu dobrý nápad, ze kterého by se dalo s trochou filmařské zručnosti vytřískat hrozně moc. To se však k naší smůle nestalo. Film je jednoduše špatně natočený... Špatně v tom smyslu, že je i přes několik zajímavých vychytávek nezáživný a postrádá (s vyjímkou velkého finále) jakékoli emoce, které by mohli diváka vtáhnout do děje. Nicméně masoví vrazi pořád letí a šesté smysly jakbysmet. Nebýt poslední a takřka dokonalé půlhodiny (masové hroby + pronásledování sadistického vraha), dopadlo by moje hodnocení nejspíš ještě o jednu hvězdu hůř. Ale poslední scény jsou opravdu eňo ňůňo, takže jít pod tři by byl neodpustitelný hřích. A btw... Taky vás tak zaujala kratičká, zpomalená scéna, ve které jedou dva malí kluci na kole a na nimi vyjede ze zatáčky pomalým krokem onen černý kamion??? Podle mě je šíleně působivá... ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film měl dvě místa, kdy jsem se nenudil. První bylo hned na začátku. Druhé po zjištění jaký je motiv vraha. Jinak jenom nuda. Tam kde měl film být napínavý já se nudil. Tam kde by měl film gradovat atmosféru já se nudil. Tam kde by vám měl film nevěřícně otevřít ústa já je otevřené vážně měl. Bohužel z důvodu jestli to fakt mám brát vážně. Bavil, jsem se, myšleno filmem, přesně tak jak to film zamýšlel, asi 4 minuty a vzhledem k názvu do hodnocení za 4ku přidám právě tu nulu. 40 procent za to, že to nebylo delší a místy se to i dalo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trochu rozpaky. V jednu chvíli mi tam ono parapsychologično vůbec nesedlo a v tu druhou jsem si to bez něho nedokázal představit. A houpačka to byla i u Aarona Eckharta, jenž mi také střídavě lezl na nervy. Díky bohům za Bena, který si odehrál své a jako jediný mi u tohoto lehce nadprůměrného thrilleru dával jistotu. 65% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dallaský federální agent Thomas Mackleway dopadne po dlouhém pronásledování sériového vraha Raymonda Starkeyho. Musí ho ale pustit na svobodu, protože při zatýkání použil neadekvátní prostředky. Starkey zmizí a Mackleway je přeložen do bohem zapomenutého kraje, kde se objeví další maniakální zabiják. Nevyrovnaný scénář nedovolil zajímavě koncipovanému thrilleru dostat se na vyšší laťku, a i přes kvalitní herecké výkony, film hodnotím jako čistý průměr. Mé hodnocení: 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama