Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Hrozná kravina, kdybych se nezabavil zkoumáním plastik na MILFkách, unudil bych se k smrti.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Bohužel ten zbytek už moc ne... Celé to bylo tak nějak o hovně. 8) Klidně i ten náhrdelník mohla vyměnit na záchodě, Když jí sundala ten pravý. Proč to dělali tak složitě jsem vůbec nepochopil. Hlavně ten konec z tím posledním parťákem... Zkutečně To byla jen hodně špatná vykrádačka. Dennyho Parťáků. Netušil jsem že se můžu u krimikomedie takhle vykradačsky nudit... -_-

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dobrej Opening... Fakt jsem se pobavil. Jak v tom obchodě reklamovala ty věci a ještě si to nechala zabalit.. to musím vyzkoušet. :D

na příspěvěk reagoval woodsman

Japam

Japam (hodnocení, recenze)

Krista boha... spáchat takovou obludnost je snad zločin proti lidskosti, ne?

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

A Sandra byla takova krasna zenska a ted po tech operacich ma tu hubu asi vytesanou z mramoru. Asi kdyby se  vic usmala, tak by ji popraskala huba.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Tahle blbost jasne ukazuje, proc zeny nejsou beznymi zlocinci. Fakt loupez vymyslena uplne do detailu a ten zaverecnej twist i s ostatnima nahrdenikama ... suuuper, bezkonkurencni !

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Navzdory některým negativním kritikám, to vydělalo za první víkend slušný balík - 41,5 miliónů dolarů, doma v USA a  Kanadě. Koukal jsem na boxofficemojo. Takže do týdne to má na sebe vyděláno. Já se na to docela těším. Za hodinu frčím do kina. Tenhle typ filmů mám rád..............Jinak Damian Lewis tam asi opravdu není. Koukal jsem i na jiné servery. Dnes to poznám v kině.

kubinho789

kubinho789 (hodnocení, recenze)

Zopakuji svoje slova před projekcí Infinity War, když to běželo jako trailer: Tohle je normální n e ú c t a.

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Pořád mě to nepřesvědčilo o tom že bych tomu měla věnovat nějakou pozornost.

TomDolly

TomDolly (hodnocení, recenze)

Tak to bude rozhodne najsexy film 2018! Som zvedavá koľko ľudí si pri ňom vyhoní. Teším sa!

na příspěvěk reagoval Schpekulant

maxmen

maxmen (hodnocení, recenze)

Další sračka vyplozená díky sjw. Úžasný, jako by nestačili 2016 ghost busters.

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Ta osmička je to údajně proto, že je to maximum, na co se povedlo sehnat prachy. Pokud tento film dostatečně vydělá, mohlo by pokračování dosáhnout možná až dvanáctky.

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

No ne, tenhle film má nějaký hype train?

No, teda spíš to vypadá na takovou hype drezínu a většina cestujících nejde na SJW extázi roku ale protože tam jsou jejich oblíbené pornoherečky, ale přesto - jsem šokován.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

To už je česká klasika. Za každou cenu tam museli naroubovat to slovo ,,parťáci,, Asi kvůli ovcím, mají strach, že by si to ovce nespojili s těmi filmy, Dannyho parťáci a že by se jim tolik ,,nehejbaly,, kšefty. Kdyby bylo po mém, tak bych to taky nazval ,,Debbiina osmička,, a nebo ještě lépe, vůbec bych to nepřekládal.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

To vyzerá na poriadny sranec. Obsadenie jak z nejakej talk-show, hlavne tá Rihanna, to je veľmi talentovaná herečka, jej výkony v Bojovej lodi a Valeriane, to bolo minimálne na jedného Oscara, asi preto sú oba tie filmy tak finančne úspešné...a ... Aha, asi už chápem prečo je tam aj Jimmy Kimmel, teda Jimmy Fallon, alebo proste nejaký Jimmy čo má svoju vlastnú talk-show, asi má dosť kontaktov. Skôr sa to podobá na Tower Heist 2.0 ako na "pokračovanie" Ocean's [X]. Akurát že v Majstrovskom Pláne boli talentovaný komici a herci, zatiaľ čo tu sú čisto len známe mená do trailerov a pre iné reklamné materiály a tam to začína aj končí. Teraz si už len šetriť jeden odpad!

Uživatel Bear52023 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Ten film je tak napraskaný šialenými menami a zabitou zmeskou ... že aj keby to mal byť totálny šunt a sklamanie roka ... tak už len preto sa na to bude dať pozerať, že sú tam Bullock aj Hathaway aj Riri aj Paulson ... aj Helena ... a dokonca aj Ellen DeGeneres (If you know what I mean) :D Proste pecka ženy a tešíím sa na to strašne, som mega zvedavý čo z tej mega nádielky zaujímavých sexy babeniek vyťažia ...

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama