Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 3

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (109)

Janega 

všechny recenze uživatele

Chcel som zabiť čas v obchodnom centre, tak idem si do kina na najbližší film, ktorý budú dávať. Keď mi predavačka vstupeniek povedala ten gýčový slovenský názov "Láska stojí za všetko" (až na zvracanie), tak som len prekrútil očami a tá predavačka sa popod fúzy ironicky pousmiala. Lenže ďalší film 47 metrov (mne oveľa bližší) mali dávať až za hodinu, tak som to riskol s tou Láskou. V kine som zistil, že film má názov Everything, everything, čo mi dalo nádej, že to tak nechutné nemusí byť. A naozaj vcelku zaujímavý námet o vážne chorom dievčati a jej prvej láske. Ano, je to taká americká teen romantická prkotina, ale tá zvláštna choroba tomu dáva niečo naviac. A tiež remeselne to bolo zvládnuté na výbornú. No a potom prišiel ten príbehový zvrat, ktorý zabil celý film. Celý film mi to tak znechutilo, že môžu byť radi za tie 3 hviezdičky. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vem si roušku, můj koloušku, bacil kolem lítá! Lásku dusí igelitem, moje máti lítá. Pan Münchhausen nechápe, jak divizna se diví - mutr sama prozřela, za sebe se stydí? " Aneb když si baciloplachá dívenka s tělíčkem v rozpuku a duší dušenou pod igelitem chce normálně zašustit s mládencem, nebo aspoň dostat nějakou tu romantickou pusu na pusu, musí si pořádně dupnout. Na bacily i na svou drahou, echt pečující matinku. Docela fajn se na tu pohádku i na tu kočičku koukalo, bohuže mutr a její náhlé prozření (a to bez jakékoli psychiatrické pomoci) celou tu igelitovou love story o naději beznadějně zazdilo. Zhruba tak důvěryhodné jako např. anorektička, která, taktéž odbornou psychologickou pomocí nepolíbená, na sebe jednoho krásného rána jukne do zrcadla a řekne si: "Ale fujky fuj! To jsem ale hnusně vychrtlá, měla bych začít pořádně jíst!" Nicméně, lásce zdar, bacilům všeho druhu i covidu zmar! (Jakož i našim politikům, kteří už druhým rokem láskyplně dusí celý národ pod igelitem.) ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel mnohem uvěřitelnější a celkově se mi líbil víc, než žánrově podobné Fault in our stars. A hlavní hrdinové působí asi až moc realisticky a připomínají mi tu dobu dospívání, kdy prostě člověk ovládaný hormony nemyslí na nic jiného než na tu svoji druhou polovičku... ach, kde že ty časy jsou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Scenár je celkom štandardným materiálom pre tínedžerskú drámu. Je to dobre urobený a zahraný, do určitej miery. A myslím si, že Stenbergandová by mohla byť talentovaná herečka, na ktorú by sa dalo pekne pozerať (jej úloha tu však nie je až taká náročná). Film by mal určite potešiť cieľové publikum. Tiež som sa pri tom nenudil ani neangažoval, myslím, že filmári splnili, to čo si presadzali. 6/10 ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Film velmi hezký, vizuálně uhrančivý, vizuální stránku perfektně doplňuje hudební soundtrack. Nicka Robinsona jsem si viditelněji všimla až v Já, Simon. Amandlu jsem znala dřív jako zpěvačku s milimetrovým sestřihem, takže jsem ji nejprve nepoznala. Storyline kopíruje příběh podle skutečné události, který byl mrazivě ztvárněn v The Act, kde to... "SPOILER ALERT" pro matku nedopadlo dobře. Tady ve vás konec zanechá velmi příjemnou příchuť, že všechno se může v dobré obrátit. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno