Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 1

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (109)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Závěrečnou pointu jsem správně odhadl po prvních patnácti minutách a pak už jsem jen čekal, až dojde k jejímu naplnění. Z tohohle námětu přitom mohlo vzniknout zajímavé a silně emotivní romantické drama, kdyby ovšem nebylo tak naivní a hloupé, a kdyby se jeho hlavní hrdinka nechovala jako sebevražedný blázen. Snová vizualizace SMS konverzace je sice zajímavým tahem, leč velmi špatně natočeným. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Já bych měl jediný problém se samotnou látkou, ale dal jsem tomu šanci i přesto, že prostě nejsem filmová ani knižní cílovka. Proto musím strašně ocenit, jakým způsobem režisérka vyřešila ten „malý“ problém, kdy hlavní hrdinka nemůže opustit vlastní dům a přece musí začít vrkat se svým vyvoleným. Celkem logické textování je tak obrazu zachytitelné, asi jako vojenské estrády na Rudém náměstí. Rozhodně musím ocenit i výpravu filmu. Mně se zkrátka líbí ten design interiérů, který zvolili pro první půlku filmu a to jak to vypadá ve druhé části je „eye candy“ samo o sobě. V neposlední řadě je třeba ocenit i herecký ansámbl, hlavně ústřední duo si to uhrálo úplně bez problémů a to, aby spolu mohli být „až navěky“ už samotná kniha vyřešila docela chytře, za to za mě taky palec hore. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Hlavní hrdinka je od útlého věku zavřena ve skleněné bublině, anžto okolní svět je pro ni smrtící. Jaká smůla! Co se však nestane. Hned do vedlejšího baráku se nastěhuje děsně kůl chlapec, ze kterého si přímo zmáčí bombarďáky a rozhodne se spáchat sebevraždu. Takhle nějak v kostce proběhne tato romantická záležitost, která očividně cílí na publikum o polovinu mladší, než jsem já. Každý tedy pochopí, že jsem nebyl dvakrát nadšen. Nevytrhla to ani matka, ke které mohl člověk cítit alespoň mizivé sympatie, kdyby to byla luxusní zachovalá čtyřicítka a ne hnusná černoška s Martovským syndromem a nosem jako prdel. Zápletka neoriginální, děj vcelku nudný a místy i pitomý. Připomíná mi to televizní filmy od Disneye ve studiu Kamarád. Inu, taková ta klasika pro dětské romantické duše, které niterně krvácí při sledování Rosa*undy Pič*rové! Ostatní důrazně odrazuji. 40% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Film nesoucí se v duchu výraznějších kousků jako Hvězdy nám nepřály nebo Než jsem tě poznala. Vývoj pouta mezi ústředními hrdiny má příliš rychlý spád a chybějí tomu scény, které by dokázaly cloumat emocemi. I přesto romance utíká svižným tempem k překvapivému závěru a když si odmyslím některých nesmyslů, které bijí do očí, tak jsem se bavil......6/10 ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Myslím, že si tenhle film zaslouží vyšší hodnocení. Byl to příběh v jádru hodně jednoduchý, to se však divák dozví, až na jeho konci. Velice se mi líbil, nebylo na něm nic, co bych změnila. Na jednu stranu chápu tu matku, ale na druhou i tu dceru. Jedna chtěla to nejlepší pro sebe, druhá chtěla normálně žít. Kdyby jí to bylo už od mala umožněno, mohlo by to dopadnout úplně jinak. Ale kdo by jiný konec chtěl? Já rozhodně ne. Nevím, co bych dělala být v Madyině situaci, ale asi bych toužila poznat svět, jsem ráda, že se jí to mohlo podařit. A jsem na vážkách, jestli mám film doporučovat nebo ne. Je o silné lásce, pochopení a o obrovské odvaze, takže komu tyto vlastnosti vyhovují, měl by se na něj, alespoň dle mého názoru, podívat. Já jsem si jej celkem užila a jeho shlédnutí rozhodně nelituju. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno