Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele liskam k tomuto seriálu (3)

Gen X (2017) (S01E01) 

Když opominu to nej z filmových X-menů, je na řadě první díl tohoto seriálu. Perfektní záležitost. Je znát práce Bryana Singera. Za mě jasných 95% Bude velice těžké udržet laťku takhle vysoko po dobu celého seriálu. ()

Recept X (2017) (S01E02) 

Krásně se rozšiřující "svět" nejen po osobních linkách hlavních postav ale také příběhově. Opět další díl nabitý akcí a napětím. Přestože Snyder přesedlal z režisérského "jen" do producentského křesla, jeho dozor je opět znát a seriál si (z mého pohledu) drží laťku opravdu velice vysoko. Za mě "standartních" 95% ()

Exodus (2017) (S01E03) 

I nadále si seriál drží stále extrémně vysokou laťku, která nepolevujev napětí a akci. Z mého pohledu naprostá spokojenost. ()

Reklama

Reklama