Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

Čakal som určite viac od seriálových xmenov. Mutanti celkom dobre obsadení ale tie epizódy viac menej nudili. Akcia bola len okrajovo. Na filmy sa to doťahovať nedá. Uvidíme aká bude druhá séria, ale už to asi z priemeru nevytiahne. Čo je veľká škoda. 3* ()

Série 2 (2018) (S02) 

Tak na druhu sériu sa treba pozerat s nadhľadom, čakal som určite viac, aj keď prva séria bola asi menej akčnejšia ale o to lepšia, rovnako ale musím hodnotiť aj druhú. Lebo, záverečné epizódy to trochu vytiahli z tej nudy ktorá sprevádzala skoro polovicu seriálu a ano tvorcovia to natiahli až na 16 epizód. Čo je na taký seriál veľmi veľa. Som uz rad že mám seriálových xmenov za sebou. Snáď budú noví filmoví mutanti lepší. 3* ()

Reklama

Reklama