Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele Cor-Angar k tomuto seriálu (3)

Černá zmije II (1986) (S02) 

No...jednoduše jeden z nejlepších seriálů co znám :) Asi u ničeho se nezasměju tak jako tady, což je hlavní důvod proč patří k mým oblíbeným. Od 2. do 4. mi přišly všechny série naprosto perfektní, nicméně tuhle mám možná nejradši (ikdyž jen o chlup). Možná díky výborné královně a Percymu (Lady Farrow:" I am prepared for the fact that he may have lost some weight" ...Percy: "Yes...and some height. :D ... a naprosto perfektní ryzí Zeleno:D) Ale celé je to prostě parádní a nejde vyzvednout jeden díl nad jiný, každý má své nezapomenutelné momenty. A navíc myslím že Rowan má opravdu skvělý hlas, který tady vynikne. Nenapadá mě herec, kterého bych poslouchal radši (navíc když vypouští takové hlášky) ()

Černá zmije III (1987) (S03) 

Pro třetí sérii platí to stejné co pro 2. - naprosto královská zábava, kdy se člověk směje prakticky celý díl. Znovu všechny díly skvělé, z každého si člověk zapamatuje spoustu úžasně vtipných momentů a navíc uvidí přívětivější konec pro Edmunda než v sérii minulé :) A miluju Edmundův výraz, když se ho princ ptá jestli je možné, že by mu někdo kradl všechny jeho ponožky a pak je prodával :D ()

Černá zmije IV (1989) (S04) 

Pro tuto sérii platí to, co pro ty předchozí, tedy že pokaždé když ji vidím znovu, se mi líbí ještě víc než předtím :) Všechny díly jsou znovu perfektní, navíc se vrátili herci ze druhé série, což mě rozhodně velmi potěšilo. A Flash je prostě dokonalý :D Navíc tato série má skvělý poslední díl, který je úplně jiný než ty ostatní, má takovou zvláštní atmosféru, která je cítit celý díl. A pak je v něm aspoň na malou chvilku Geoffrey Palmer, kterého jsem si opravdu oblíbil v As time goes by. No a na závěr : "kdo by si všimnul, že je tady o jednoho blázna navíc"....perfektní zakončení. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama