Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele Mayaku k tomuto seriálu (1)

Černá zmije III (1987) (S03) 

Ták, teď vyplníme tuhle žádost o přijetí do Parlamentu... Jméno? Baldrick...a křestní? to nevim...nemáš ani tušení? možná je to Vypadni...cóže?! - no když jsem si přišel hrát za ostatníma a řekl jsem jim: "ahoj, já jsem Baldrick", tak oni řekli: "jo, my víme, vypadni Baldricku!"...jojojo, dobře, takže pan V. Baldrick. Rozpoznávací znaky - žádné...mám velkej výrustek uprostřed obličeje...to je NOS Baldricku!!! Výskyt abnormálních příznaků v rodině...víš, co já to škrtnu, tady to ab...výskyt normálních příznaků v rodině - rozhodně žádné. A zápis v rejstříku...absolutně nic...ale notak Baldricku, máš se stát členem Parlamentu - napíšu tam podvody a sexuální deviace. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama