Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele giovanni3 k tomuto seriálu (4)

The Black Adder (1983) (S01) 

na tento seriál jsem slyšel jen a pouze chválu a až teď jsem se dostal k jeho sledování. První díly mne až tak moc nebavily byla zde sem tam výborná hláška, ale jinak spíše nuda. Hrubo od půlky této série se dle mne celý seriál rozjíždí a vše pro mne graduje dílem "Lovec čarodějnic", který byl geniální ve všech ohledech a velmi jsme se u něj pobavil a jistě ještě pobavím. 4z5 ()

Černá zmije II (1986) (S02) 

Kvalitní pokračování. Oproti první sérii zde nemám vyloženě nejoblíbenější díl, ale scének by se tu pár našlo. Kladně hodnotím přerod Edmunda v opravdu "Černou zmiji", kdy vypadá jako záporák a ne jako v první sérii. Chůva je nejslabší část této série a královna je někdy také dosti slabá. Celkově je zde velká část vtipů založená na sexuálních narážkách, což je řekněme někdy až příliš laciné. Každopádně se i nadále bavím a hodnotím za 4z5. Edit 2019 - Po letech jsme se k Černé zmiji vrátil a tato série je prostě skvělá. Zvedám hodnocení na 5z5 ()

Černá zmije III (1987) (S03) 

Velmi zábavná série tohoto seriálu. Osobně mám tedy raději 2. sérii a pak hned tuto. Sérii sráží postava Prince, kde se hodně tlačí na jeho tupost.. od tuposti tu už je Baldrick. Baví zde i bokové postavy. 4z5 ()

Černá zmije IV (1989) (S04) 

Tuto sérii jsem tedy moc nepobral. Ano je zde nadále vtip, ale vše se točí kolem toho samého. Aktuálně dávám pouhé 3z5 a uvidím až sérii shlédnu příště. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama