Reklama

Reklama

Halloween 4: Návrat Michaela Myerse

  • USA Halloween 4: The Return of Michael Myers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je 10 let po otřesný událostech v Haddonfieldu. A Michael je pod dozorem nemocnice (celý spálený z Halloweenu II), odvážen v komátu, do nemocnice s vyšší ostrahou, ale cestou... V Haddonfieldu zbyla z jeho rodiny pouze jedna osoba, a to malá Jamie - neteř Michaela Myerse. Po nehodě sanitky, která Myerse převážela, se na plátno vrací ostřílený veterán Dr. Loomis (Donald Pleasence), který nehce aby se neteř setkala s nožem svého strýce. A tak začíná tichý a krvavý boj s typickou hudbou, ale s velmi netypickým koncem. Film dostal 2 studenské ocenění a řadí se mezi klasické vyvraždovačky 80. let. (Empire)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bodycount : 17 mrtvých. V rámci původní série Mayersuv rekord :) ale pořád s perfektní atmosférou a hudebním podmazem. Michael je pořád můj nejoblíbenější zabiják v masce.

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

1,2,3 kravovina slusne receno, 4 zatim nej na tri hvezdy a ted jsem u 5 s malou jasnovidkou a mam chut zas roztriskat TV. Hrozny pocin. 1 a 2 maj nejvetsi uspech stejne jen kvuli tomu kdo tam hraje a ze je to uz vice mene tradicni svatecni film. Nemeni to ale nic na tom ze je to blbost.

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Divím se že s toho průseru od halloweenu 3 se serie dostala ale povedlo se film je opravdu skvělý není to něco takového jako jednička nebo dvojka ale jinak skvělé pokračování

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

jj i když podle mě se vyrovná pouze jedničce dvojka už je lepší

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

konečně slyším v halloweenu sprosté slovo dobrý díl po trapné trojce no prostě dobré Dwight H. Little se halloween jeho horor Anakonda byl taky dobrý není to žadny debil ale celkem slušný režisér a dává ty horory dost dobřeale brutalita se dvojce nevyrovná :D ale dobrá hudba je to tím že to skládal Alan Howarth

 (hodnocení, recenze)

Tá skvela hudba zvyšuje strašidelnosť filmu o 50 percent. Celkovo ale povedeny diel, vyrovnava jednotke i dvojke;)

na příspěvěk reagoval JasonIX

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Tak tento diel je najlepší zo série Halloween .A to som si myslela že táto séria stojí za hovno.Dobré.

Reklama

Reklama