Reklama

Reklama

Setkání s hvězdou

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Povídkový / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 5 h 40 min (Minutáž: 74–98 min)

Předloha:

Ivan Klíma (povídka)

Hrají:

Jiří Langmajer, Valeria Beliasava, Jan Budař, Zdena Herfortová, Filip Čapka, Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Jiří Bednář, Vilma Cibulková, Norbert Lichý, Lukáš Langmajer, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(4)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (3)

Jana Hlaváčová (2012) (E02) 

První storka poněkud odhadnutelná, druhá lepší a vážnější, leč občas patetická a teprve ta třetí to pořádně rozbalila...dala vzpomenout na klasická podvodnická témata ve spojení s vtipnými narážkami na různá klišé (sirotci) a vtipem a lehkostí samotnou. Jen na ten PP si asi nikdy nezvyknu, ale v případě něčeho takového, jako je Café Bajer, to snad Jirko přežiju :-) 70%. ()

Boleslav Polívka (2012) (E03) 

Člověk by nevěřil, jak se Polívka nebo Goldflam mohli zúčastnit takovéto povrchní komunální satiry a la český internet. 30%. ()

Dagmar Havlová (2012) (E04) 

První povídka je správně nabitá emocemi, ničí ji obyčejný závěr. Druhá povídka je obyčejná právě tím "bulvár je vůl", i když je to fakt, moc se neodvázala ani ona, ani Dagmar Havlová. Povídka třetí je jen tak lehce načrtnutá a na divácích je, aby si domýšleli, víc, než je zdrávo. Přesto je to pořád nadprůměr oproti 90% televizní tvorby. To chceš! ()

Reklama

Reklama