Reklama

Reklama

Setkání s hvězdou

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Povídkový / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 5 h 40 min (Minutáž: 74–98 min)

Předloha:

Ivan Klíma (povídka)

Hrají:

Jiří Langmajer, Valeria Beliasava, Jan Budař, Zdena Herfortová, Filip Čapka, Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Jiří Bednář, Vilma Cibulková, Norbert Lichý, Lukáš Langmajer, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(4)

Recenze uživatele Ironfood k tomuto seriálu (2)

Jana Hlaváčová (2012) (E02) 

Tři příběhy v bakalářském duchu s kvalitním hereckým obsazením. Děj je sice dost předvídatelný, ale takovým celkem příjemným způsobem, lepší, než když se někdy scénáristi za každou cenu snaží o nějakou originalitu a překvapivé zvraty. Slabší 4*. ()

Boleslav Polívka (2012) (E03) 

Po podařeném Setkání s Janou Hlaváčovou jsem se celkem těšil, o to větší bylo moje zklamání. Největším problém je tu asi stupidní scénář. Všemi třemi povídkami se v podstatě táhne snaha reagovat na současnou politickou a ekonomickou situaci, což je vždycky dost ošemetná věc. První povídku sráží dolů zcela nevěrohodné chování ústřední mladé dvojice, které je dáno jak scénářem tak hereckými "výkony". Druhá povídka byla asi nejlepší, asi hlavně díky tomu, že se tu scénárista nepokoušel o žádný děj děj, takže je to v podstatě jen dialog (respektive dva monology) divadelníka Polívky s ministrem Goldflamem. Třetí povídka je nějaký nesmyslný blábol o exekutorovi, který bůhvíproč cestuje časem.. ()

Reklama

Reklama