Reklama

Reklama

Setkání s hvězdou

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Povídkový / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 5 h 40 min (Minutáž: 74–98 min)

Předloha:

Ivan Klíma (povídka)

Hrají:

Jiří Langmajer, Valeria Beliasava, Jan Budař, Zdena Herfortová, Filip Čapka, Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Jiří Bednář, Vilma Cibulková, Norbert Lichý, Lukáš Langmajer, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(4)

Recenze uživatele Kimon k tomuto seriálu (3)

Vilma Cibulková (2011) (E01) 

Tak nevím, ... je ta Vilma opravdu taková výtečná herečka, že dokáže věrně ztvárnit tak odpudivé psychicky nevyrovnané typy žen a přitom je ve svém vlastním osobním životě příjemná a psychicky vyrovnaná nebo se ve skutečnosti jedná o role šité Vilmě přímo na míru jejího osobního přirozeného charakteru a vlastně ani nic hrát nemusí? Rád bych věřil v tu první variantu. PS: přál bych paní Vilmě také nějaké charakternější a pozitivnější filmové role např. laskavých a milých žen, nebo definitivně spadne do šuplíku herců, u kterých divák už nikdy nepřijme jinou, než kontroverzní postavu. ()

Jana Hlaváčová (2012) (E02) 

Ano, nemám slov. Výborné po všech stránkách. Děkuji ČT1, děkuji Janě Hlaváčové - opravdové herecké hvězdě a všem těm, kdo se na tvorbě podíleli. Zahrané s jasným nadhledem zkušené herecké hvězdy. ()

Dagmar Havlová (2012) (E04) 

Afektované, upjaté, studené, odtažité, místy nadmíru hysterické. Nebyl to Strach, koho jsem se obával, zalekl jsem se těch nelaskavých, neúprosných, zlostných a ledových hereckých očí, které probodávaly diváka skrz televizní obrazovku až do jeho domova. Místy jsem se na pohovce !! probodnut zlýma očima !! doslova krčil. S odchodem Václava Havla do politického ústraní a následně i do jiného světa vymizela z lidiček naší země laskavost, upřímnost, obětavost., ... prostě všechny pozitivní charakterové vlastnosti. Dnes vládne bezohlednost, chamtivost, závist, zlost a sobectví spolu v ruce s celkovým morálním úpadkem. Prostě taková ta dnešní doba nečasu. A některé z těchto aspektů se v tomto režisérsky skvěle natočeném snímku jakoby zrcadlí. Těch špatných příkladů v praktickém životě máme kolem sebe více než dost a proto jsem poněkud rozladěn tím, že mi nabízí ČT1 nedělní kulturní vyžití v tomtéž stylu, dokonce nyní v předvánočním čase. Copak už v našich životech není žádných pozitivních příkladů, ze kterých by se dalo čerpat při tvorbě filmového scénáře? Nepotřebuji pohádky, pouze psychické povzbuzení v té dnešní nemorální době. Mít jen alespoň pocit, že ne všechno už je definitivně zničeno (Klára - vztah otce a syna), zkorumpováno a zneužito (Tony Bránová) či promarněno (Tereza). O co větší potěšení bylo pro mě sledovat umění opravdu herecké hvězdy Jany Hlaváčové v cyklu Setkání s hvězdou, o to větší bylo mé zklamání z Dagmar Havlové v oněch nesympatických rolích. Rád bych ji jednou také viděl v pozitivnějších rolích, např. komediích, které tak úspěšně kdysi točila. Zvládla by to vůbec ještě? ()

Reklama

Reklama