Reklama

Reklama

Špinavej John

(seriál)
  • USA Dirty John
Trailer
USA, (2018–2020), 11 h 49 min (Minutáž: 41–51 min)

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Jake Abel, Olivia Grace Applegate, Joelle Carter, Camille Chen, Brent Anderson, Sarah Pribis (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečnosti. (Netflix)

Recenze uživatele Trky k tomuto seriálu (2)

Špinavej John (2018) 

Dle skutečné události.... .Bohatá interiérová designérka Debra ve středním věku hledá prince svých snů...jedno rande za druhým, jeden muž horší než druhý, ale pak hmmmm to by šlo, na scéně se objevuje sympatický, charismatický, upřímný, naslouchající doktor John.....po pár týdnech spolu bydlí, po dalších pár týdnech cca měsíc a půl Debra pronajímá luxusní byt a po cca 3 měsících, svatba. Vše jako z pohádky, ale Debra má dceru, sice u mě nafrfněná a nesympatická slečna, ovšem není hloupá a najme si detektiva na našeho Johna.Pak začne úžasný kolotoč, první polovina seriálu je očima Debry, zaslepené,zamilované a naivní ženy, druhá polovina už nás zavede do života Johna, kdo je, jaký je a co neuvěřitelného dokáže!!!!! Tenhle film stojí za shlédnutí.......já byla upřímně dost spokojená, sympatičtí herci a především průběh filmu byl u mě velice na úrovni!!!!!! ()

Betty Broderick (2020) (S02) 

První série mě nadchla, asi to bylo tím, že vše dopadlo jako v pohádce nebo alespon lidsky a logicky dle určitých parametrů. Druhá série už mě ponořila do psychiky a to doslova depresivní,zhltla jsem ty díly za jeden den.. můj názor....neudělala jsem si ho a nebudu se k tom u vyjadřovat...asi malý, nedivím se jí ()

Reklama

Reklama