Reklama

Reklama

Špinavej John

(seriál)
  • USA Dirty John
Trailer
USA, (2018–2020), 11 h 49 min (Minutáž: 41–51 min)

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Jake Abel, Olivia Grace Applegate, Joelle Carter, Camille Chen, Brent Anderson, Sarah Pribis (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečnosti. (Netflix)

Recenze uživatele Heyyy k tomuto seriálu (2)

Špinavej John (2018) 

Seriál dobrý, ale nemůžu se nevyjádřit k 3 hlavním herečkám. Kde vyhrabaly tak nesympatický a vlastně i nehezký holky, jako byly Debry dcery, to aby jeden pohledal. A ta Debra sice nesympatická ani nehezká není, ale její herecký projev se mi vůbec nelíbil a to říkám jako naprostý laik. Když se prvních 6 dílů tvářila jen zamyšleně (případně se lehce usmívala), kývala hlavou a říkala za velmi častého pomrkávání "Ah... OK", myslela jsem tak nějak, že to patří k tý její naivitě. Ale když neprojevila téměř žádné emoce ani v posledních 2 dílech, kde šlo vážně do tuhého, tak to jsem tedy nepobrala :D Jinak dějově fajné. ()

Varovné signály (2018) (S01E02) 

SPOILER Zatím je to takové stokrát omleté a ničím zajímavé. Takových snaťkových podvodníků po světě určitě pár běhá a ve filmech/seriálech se takové to: "Ha, ten člověk lže o své minulosti a možná je i nebezpečný..." objevuje taky hodně často. Všichni se chovají navíc dost clichovitě, máme tu 2 bezmezně důvěřující a naivní ženy (hl. hrdinka s matkou) a proti nim stojí dcery, které mají na záporáka spadeno od jeho prvního pozdravu, aniž by se ještě cokoli stalo. ()

Reklama

Reklama