Reklama

Reklama

Špinavej John

(seriál)
  • USA Dirty John
Trailer
USA, (2018–2020), 11 h 49 min (Minutáž: 41–51 min)

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Jake Abel, Olivia Grace Applegate, Joelle Carter, Camille Chen, Brent Anderson, Sarah Pribis (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečnosti. (Netflix)

Recenze uživatele 3anitram k tomuto seriálu (3)

Špinavej John (2018) 

U obou sérií jsou, dle mého, dokonale vybraní herci a jejich ztvárnění hlavních postav je zkrátka úžasné. Zatímco u první série je od začátku "dáno", druhá je mnohem děsivější díky syrovému vykreslení obou hlavních aktérů, jejich akcí a reakcí, a v konečném důsledku při pohledu zvenčí je asi nejhorší uvědomění si zbytečnosti celé tragédie. ()

John Meehan (2018) (S01) 

Velmi povedený výběr herců!! Úžasná máma a skvělé dcery (miluju všechny tři), plus Eric Bana!! Dobře udělané, jen cca od půlky mi trochu vadily ty příběhy a retrospektivy napřeskáčku. Každopádně poučný příběh. Brr. ()

Betty Broderick (2020) (S02) 

UFF. Opět skvělé obsazení, ale příběh zcela jiný, než v první sérii. Zkraje mě opět to přeskakování moc nebavilo, ale v druhé polovině se to zlomilo a maximální snaha o objektivitu a vykreslení obou hlavních aktérů byla až děsivá. Jediné, co se mi chce říct, je ZBYTEČNÉ. Vůbec by to nemuselo dojít tak daleko - a tady asi viním více muže - kdyby nebylo té falše (jak velmi poutavě u soudu vysvětluje klinický psychiatr někde v půlce). Hodně syrové a bohužel asi i ne neobvyklé. Nejvíc ovšem lituju děti. Děti to odnesou vždycky nejvíc. ()

Reklama

Reklama